Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder
2014
10/01

Ο BJ αντέχει ακόμα

Ο BJ Baldwin είχε εχθές μια δύσκολη μέρα, αλλά τελικά έφερε πίσω το όχημα με ασφάλεια και θα ξεκινήσει στην 37η θέση στην σημερινή ειδική διαδρομή.


Ο BJ Baldwin, όντας πια ο μόνος ενεργός οδηγός της ομάδας EV Racing, πέρασε μια μέρα με 2 ημίχρονα, όπως λέμε εμείς οι οπαδοί του ποδοσφαίρου. Ξεκινώντας από την 42η θέση, εκτοξεύτηκε στην 16η κατά το πρώτο μισό της ειδικής διαδρομής πριν την ουδέτερη ζώνη. Αφού ξεκίνησε το δεύτερο μέρος της ειδικής διαδρομής, τα πράγματα δεν πήγαν πολύ καλά, και ο BJ έφτασε στον Καταυλισμο στην 37η θέση σε 7 ώρες, 31 λεπτά και 17 δευτερόλεπτα.

Το όχημα υπέστη τεχνκά προβλήματα στο δεύτερο μέρος της διαδρομής λόγω των μεγάλων υψόμετρων και ο χρόνος που έκανε ο Baldwin το αποδεικνύει. Ο χρόνος του ήταν 3 ώρες παραπάνω από του Nani Roma, ο οποίος νίκησε στην διαδρομή. Η μέρα ήταν παράξενη γιατί πολλοί από τους θρύλους του Ράλι Ντακάρ χάθηκαν και οι βαθμολογίες ανεβοκατέβαιναν, μετά από πολλές ποινές χρόνου.

Μετά από μια καλή εκκίνηση, ο BJ βίωσε μια απογοητευτική διαδρομή, αλλά απέφυγε την ατίμωση του να αναγκαστεί να στήσει σκηνή στην Έρημο και ανέβηκε από την 46η θέση στην 37η θέση της γενικής κατάταξης.

Στην μικρή ταινία που ακολουθεί, μιλά για ατυχήματα, κάτι που ευελπιστούμε να μην βιώσει τις επόμενες 10 ημέρες. Ενόψει της ξαφνικής αποχώρησης του συναδέλφου Chicherit, ο οποίος ευτυχώς δεν τραυματίστηκε όταν έπιασε το αυτοκίνητο φωτιά και εξερράγη, ο αγώνας θα έχει ενδιαφέρον.

Τελευταίες αναρτήσεις