Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder
2014
06/01

Άσχημη μέρα στο γραφείο για την ομάδα Toyo Tire

Και οι τρεις αγωνιζόμενοι της ομάδας Toyo Tires αντιμετώπισαν τεχνικές βλάβες στην σημερινή 1η ειδική διαδρομή


Οι μηχανικές βλάβες βασάνιζαν τον Robby Gordon, ο οποίος τελικά τερμάτισε 2 ώρες και λεπτά πίσω από τον νικητή της διαδρομής, Carlos Sousa, στην 133η θέση. Οι δύο οδηγοί της EV Racing δεν είχαν καλύτερη τύχη στην ίδια διαδρομή. Τα Jefferies μπάγκι και των δύο αντιμετώπισαν προβλήματα στην τροφοδοσία καυσίμου, πράγμα που τούς επιβράδυνε και ο Baldwin τερμάτισε 52 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα πίσω από τον προπορευόμενο, ενώ ο Chicherit έφτασε στον καταυλισμό έχοντας γράψει 1 ώρα, 18 λεπτά και 28 δευτερόλεπτα πριν από την 114η θέση του Sousa.

Τα προβλήματα τροφοδοσίας καυσίμου είναι μια εκνευριστική δυσλειτουργία που κοστίζει, αλλά διορθώνεται εύκολα. Ευτυχώς, η ομάδα EV Racing είχε αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα στην 1η, μικρή ειδική διαδρομή, και όχι στη μέση της μακρύτερης διαδρομής όπου το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι καταστροφικό. Ένα ευτυχές γεγονός στην ατυχία της ομάδας.  

HST Gordini was fast when it was moving Guerlain Chicherit hustles his buggy

Έχοντας διάφορα θέματα να αντιμετωπίσει, το πλήρωμα του Gordon δούλευε όλο το βράδυ. Η αυριανή μέρα υπόσχεται να είναι καλύτερη και έχοντας να ξεπεράσει την διαφορά 2 ωρών, να περιμένετε ότι ο Robby θα ξεκινήσει κανονικά. Ας ελπίσουμε ότι οι αγωνιζόμενοι που ξεκινούν πριν από αυτόν να προνοήσουν να κοιτάζουν τακτικά τους πλαϊνούς καθρέφτες τους, γιατί το HST Gordini θα πλησιάζει πολύ γρήγορα. 

Κάντε κλικ για μεγέθυνση

Τελευταίες αναρτήσεις