Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Η σειρα NanoEnergy Κερδιζει το Βραβείο Καλου Σχεδιασμου

5 Μαρτίου 2013

Αναγνωρίζεται η περιβαλλοντική σειρά από το Ινστιτούτο Προώθησης Σχεδιασμού της Ιαπωνίας.

Απονεμήθηκε το βραβείο αναγνωρισμένου κύρους "Καλού Σχεδιασμού" στην Toyo Tire & Rubber Company CO., LTD. για τη νέα της σειρά NanoEnergy.

Η NanoEnergy είναι η ηγετική σειρά Οικολογικών ελαστικών της Toyo Tires, καθώς διακρίνεται για την αριστεία της όσον αφορά την φιλικότητα στο περιβάλλον και την ασφάλεια. Το προϊόν δίνει έμφαση στα οικολογικά χαρακτηριστικά και στην υπεροχή στον χειρισμό και στο φρενάρισμα σε υγρά και στεγνά οδοστρώματα. 



Σειρά NanoEnergy: Μια τέλεια συνέργεια απόδοσης, ασφάλειας, ευχαρίστησης κατά την οδήγηση και προσοχής στις λεπτομέρειες που αφορούν το περιβάλλον. Η Τεχνολογία Nano Balance της Toyo Tires που εφαρμόζεται στη σειρά "NanoEnergy” συμβάλλει στη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου, στην ελαχιστοποίηση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων, δίνει στο ελαστικό μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και εξασφαλίζει μια πιο αθόρυβη οδήγηση.

 

Ο θεσμός "Βραβείο Καλού Σχεδιασμού", που οργανώνει το Ινστιτούτο Προώθησης Σχεδιασμού της Ιαπωνίας (JDP), είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα αξιολόγησης και ενθάρρυνσης του σχεδιασμού. Αυτό το σύστημα επιβράβευσης θεσπίστηκε για πρώτη φορά το 1957. Από τότε και για πάνω από 50 χρόνια, το Βραβείο Καλού Σχεδιασμού δίνεται για εξαιρετικά σχέδια επιδιώκοντας την ευημερία ζωής και την βιοτεχνική ανάπτυξη. Έχουν απονεμηθεί περίπου 37.000 Βραβεία Καλού Σχεδιασμού στη συνέχιση των προσπαθειών αυτών. Η JDP δέχεται ετησίως γύρω στις 3.000 αιτήσεις από περισσότερες από 1.000 εταιρείες και σχεδιαστές εκτός και εντός Ιαπωνίας. Η αιτήσεις κρίνονται από περίπου 60 ειδικούς σχεδίασης βάσει κριτηρίων υψηλής αισθητικής, καινοτομίας σχεδιασμού, νέων τεχνολογιών, μορφής, υλικών, δομής, αντίληψης, λειτουργικότητας, χρησιμότητας, ενεργειακής απόδοσης και περιβαλλοντικής ευαισθησίας. 

Για περισσότερες πληροφορίες: press@toyotires.eu

 

Τελευταία Νέα