Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Η Ομαδα Toyo Tire στο βαθρο του D1GP

27 Μαΐου 2013

Ο Akinori Utsumi κατακτά την 3η θέση στο Suzukα

Σε μια άκρως συναρπαστική εκδήλωση στο Suzukα αυτό το Σαββατοκύριακο, ο οδηγός Αγώνων Drift της ομάδας Toyo Tire, Akinori Utsumi τερμάτισε στην 3η θέση με το Nissan Silvia S15.

Στο βάθρο ήταν ο νικητής, Naoto Suenaga της ομάδας Orange που οδηγούσε ένα Nissan Silvia S15, δεύτερος ο Daigo Saito με ένα Toyota Mark Ⅱ και τρίτος ο Utsumi της ομάδας Toyo.

Ήταν δύσκολη μέρα για τον Masato Kawabata, ο οποίος τερμάτισε ανάμεσα στους πρώτους 16, αλλά δεν έφτασε στον τελικό. Ωστόσοο, παρά τις αντιξόοτητες που αντιμετώπισε, ο Kawabata παραμένει στο Νούμερο 1 της σειράς Tanso και 4ος στην γενική κατάταξη.

Ο Sakuma Tatsuya με ένα Nissan Silvia S15 τερμάτισε κι εκείνος ανάμεσα στους πρώτους 16, ενώ οι Yoshihumi Tadokoro και Seimi Tanaka δεν κατάφεραν να περάσουν στα δοκιμαστικά της Suzuka.

Όταν, όμως, η σειρά πάει στο Ebisu τον Αύγουστο, ο Tadokoro, παρέα με τον Utsumi, Kawabata και Sakuma θα εξαιρεθεί από τα δοκιμαστικά και θα μπει κατευθείαν στον κύριο αγώνα.

 

 

 Ο Akinori Utsumi στα πιτ πριν τον αγώνα

Η Τρέχουσα Βαθμολογία μετά τον 2ο Γύρο του D1GP 2013
                   Συνολική Κατάταξη βάσει βαθμολογίας    Κατάταξη βαθμολογίας μόνο για αγώνες με ένα αυτοκίνητο
Masato Kawabata:  4ος                                                      1ος
Tatsuya Sakuma:  12ος                                                      4ος
Akinori Utsumi:       9ος                                                     11ος
Yosihumi Tadokoro: 15ος                                                    16ος
Seimi Tanaka:       27ος                                                    25ος

Οι πρώτοι τέσσερις εκ των ως άνω αναφερομένων πέντε οδηγών της ομάδας fToyo Tires έχουν προκριθεί για το κύκλωμα Ebisu.

Πριν ξεκινήσει ο αγώνας, χιλιάδες θεατές θα επισκεφθούν το περίπτερο της Toyo Tire για να συναντήσουν τους οδηγούς, να μιλήσουν με τα κορίτσια της Toyo girls και να κερδίσουν δώρα. Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα θα ξεκινήσει νωρίς για να στήσει το περίπτερο και να έχει το βάθρο έτοιμο για τα πλήθη.

Το ίδιο θα ισχύσει και για τα Πιτ, όπου οι οδηγοί της Toyo Tire θα υποδεχθούν τα ευγενή πλήθη που θα μπουν στην σειρά για να λάβουν αυτόγραφα, πριν ξεκινήσει η μάχη.

Τα πλήθη περικυκλώνουν επίσης το περίπτερο της Toyo όπου λαμβάνουν χώρα οι συνεντεύξεις των οδηγών της ομάδας Toyo Tire. Το κοινό μπορεί να ακούσει τους ίδιους τους οδηγούς να μιλούν για τα προβλήματα που αντιμετώπισαν στήνοντας τα αυτοκίνητα για το Σαββατοκύριακο και τις σκέψεις τους για τις επερχόμενες μάχεις και τις τακτικές που θα υιοθετήσουν.

 

Ένα άλλο δημοφιλές μέρος της εκδήλωσης είναι η προσφορά δώρων, κατά την οποία τα Κορίτσια της Toyo χαρίζουν στο κοινό μια σειρά από προϊόντα του D1GP, όπως μπλουζάκια, καπέλα και πετσέτες. Καθώς φιλοξενείται στην κύρια σκηνή των οργανωτών του D1GP, το γεγονός αυτό μαζεύει ένα τεράστιο πλήθος που ανυπομονεί να κερδίσει τα καλούδια.

Τελευταία Νέα