Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Η Ομαδα Opel Dakar παρουσιαζει την ταινια "We'll be Back"

29 Νοεμβρίου 2013

Ταινία Rally Raid, μεσαιωνικής εποχής

Η ομάδα Opel Dakar, που υπέγραψε πρόσφατα συμβόλαιο συνεργασίας με την TOYO TIRE, κυκλοφόρησε μια διαφημιστική ταινία που παρουσιάζει το αγωνιστικό αυτοκίνητο Opel Mokka στην εποχή του 15ου αιώνα στην Ιταλία.

Πλοκή: ο οδηγός Szalay Balázs τρέχει σ' έναν αγώνα με το αυτοκίνητο στην έρημο, όταν μια τεχνική βλάβη σταματά την πορεία του και ο θάλαμος γεμίζει καπνούς. Όταν ο Szalay και ο συνοδηγός του, László Bunkocziget, βγαίνουν για να ελέγξουν την βλάβη, ο Szalay παρατηρεί ότι το ρολόι του δεν δουλεύει. Όταν καθαρίζει η ατμόσφαιρα από τους καπνούς, διαπιστώνουν ότι βρίσκονται στο κέντρο ενός μεσαιωνικού χωριού της Ιταλίας. Η παρουσία της "διαβολικής μηχανής" προκαλεί τρόμο και ουρχλιαχτά και οι οι χωρικοί παίρνουν τα όπλα σε υπεράσπιση του χωριού τους. Ο Szalay και ο László μπαίνουν γρήγορα στο αυτοκίνητο και φεύγουν, ενώ τους κυνηγούν έφιπποι οι υπερασπιστές του χωριού.

Τα στενά σοκάκια του χωριού είναι μια μεγάλη πρόκληση για το Opel Mokka στις σκηνές του κυνηγητού. Παρέχουν, επίσης, την ευκαιρία για έξυπνες εμβολές με λογότυπα χορηγών. Δυστυχώς, δεν εμφανίζεται το λογότυπο της TOYO TIRE στην ταινία, καθώς γυρίστηκε πριν αναβαθμίσουν το αυτοκίνητο με εξοπλισμό ελαστικών Open Country M/T-R. Παρατηρήστε την έξυπνη εμφάνιση του λογότυπου των προϊόντων της Fa, καθώς και των πετρελαίων Total, ανάμεσα σε άλλα. 

Ο Szalay ξεφεύγει κρυβόμενος πίσω από κάποια άχυρα στο χωριό. Όταν, όμως, βγαίνει από τον κρυψώνα, το αυτοκίνητο εμφανίζεται πάλι στην έρημο, όπου το εξετάζει με απορία ένας νομάς. Ήταν τελικά ένα όνειρο; Όταν φεύγει το Opel Mokka, τα βέλη που έχουν τρυπήσει το πίσω μέρος του αυτοκινήτου δείχνουν ότι μάλλον δεν ήταν όνειρο.

Το έργο γυρίστηκε με σκοπό την διαφήμηση της Ομάδας Opel Dakar καθώς και των χορηγών της. Με φόντο την Ιταλία του 15ου αιώνα, το έργο γυρίστηκε στο Στούντιο Korda στο Έτυεκ της Ουγγαρίας. Η τοποθεσία επιλέχθηκε με προσοχή, καθώς είχε χρησιμοποιηθεί από την παραγωγή Showtime για τα γυρίσματα της επικής τηλεοπτικής σειράς, The Borgias, με πρωταγωνιστή τον Jeremy Irons.

Η Ομάδα Opel Dakar του Szalay θα αγωνιστεί στο επόμενο Ράλι Africa Eco με ελαστικά Open Country M/T-R, διαστάσεων 235/85 R 16. Ο αγώνας προς το Ντακάρ, που ξεκινά την 29η Δεκεμβρίου, θα διασχύσει την έρημο της Σαχάρα και θα τερματίσει μετά από τουλάχιστον 5.000 χιλιόμετρα στην Σενεγάλη. Τα όρια των οδηγών, της ομάδας, του αυτοκινήτου, καθώς και των ελαστικών θα δοκιμαστούν σε αυτό τον πολύ σκληρό αγώνα. 

Για καθημερινή ενημέρωση, επισκεφθείτε το toyotires.eu.

 

 

Τελευταία Νέα