Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Ελαστικο Πρωτης Τοποθετησης του ολοκαίνουριου Mazda3

13 Δεκεμβρίου 2013

NanoEnergy R38, το ελαστικό που τοποθετείται στο πιο πρόσφατο μοντέλο

Η Toyo Tire & Rubber Co., Ltd. (Πρόεδρος - Akira Nobuki) παρουσιάζει το NanoEnergy R38 σε διαστάσεις 205/60 R16 92V, καθώς έχει επιλεχτεί ως Ελαστικό Πρώτης Τοποθέτησης του ολοκαίνιουρου Mazda3, που παρουσιάτηκε πρόσφατα στην Ευρώπη.

Το Mazda3 είναι το πρώτο μοντέλο, στο οποίο τοποθετείται προϊόν της σειράς NanoEnergy.

Το ολοκαίνουριο μοντέλο Mazda3 προσφέρει μια συναρπαστική οδηγική εμπειρία, σε συνδυασμό με εξαιρετική οικονομία καυσίμου. Έχοντας αναπτυχθεί βάσει της τεχνολογίας KODO και με χαρακτηριστικό του την βραβευμένη τεχνολογία SKYACTIV της Mazda, το Mazda3 είναι ένα αυτοκίνητο χωρίς συμβιβασμούς. Παρομοίως, το NanoEnergy R38 είναι ένα ελαστικό με ιδιαίτερη υψηλή απόδοση καυσίμου που παρέχει εξαιρετική ανταπόκριση και συναρπαστική οδήγηση. Είναι φιλικό στο περιβάλλον και παρέχει την ασφάλεια που απαιτεί το ολοκαίνουριο Mazda3.

Από τότε που παρουσιάστηκε η πρώτη γενιά του Mazda3 το 2003, έχουν πωληθεί παγκοσμίως πάνω από 3.7 εκατομμύρια αυτοκίνητα, καθιστώντας το ως το αυτοκίνητο με τις μεγαλύτερες πωλήσεις.

 

Το NanoEnergy R38 απέκτησε την βαθμολογία που παρουσιάζεται αριστερά, στο σύστημα σήμανσης ελαστικού που εισήχθη στην Ευρώπη τον Νοέμβριο του 2012, για την ρύθμιση της αντίστασης κύλισης, του κρατήματος σε υγρές συνθήκες και του θορύβου.  
 

Με την χρήση της τεχνολογίας υψηλής απόδοσης καυσίμου, η σειρά NanoEnergy θα επεκταθεί στην Ιαπωνία, αλλά και διεθνώς ως ελαστικό Πρώτης Τοποθέτησης για τα μελλοντικά νέα μοντέλα.
                       

 

 


 

Τελευταία Νέα