Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Η Toyo Tires Μεγας Χορηγός του AC Milan

11 Απριλίου 2014

Σύναψη μακροχρόνιας σύμβασης για τις σεζόν 2015/2016

Η Toyo Tire & Rubber Co., Ltd. με πρόεδρο τον Akira Nobuki, ανακοίνωσε σήμερα την σύναψη σύμβασης με τον Ποδοσφαιρικό Σύλλογο «AC Milan», για τον οποίο η Toyo Tire γίνεται Μέγας Χορηγός του, αρχής γενομένης άμεσα με λήξη τον Ιούνιο του 2016.

Η σύμβαση χορηγίας αφορά τα υπόλοιπα παιχνίδια της σεζόν του 2014, αρχής γενομένης με την ισοπαλία στον 33ο γύρο του πρωταθλήματος εναντίον της Catania την Κυριακή, 1η Απριλίου. Η Toyo Tire θα παραμείνει Μέγας Χορηγός του AC Μίλαν για όλη την διάρκεια των σεζόν 2014/2015 και 2015/2016.

Η Toyo Tire αποφάσισε να γίνει Μέγας Χορηγός ενός αθλήματος που υπερηφανεύεται για την εξαιρετική διεθνή δημοτικότητά του, επιδιώκοντας αυτό να έχει αντίκτυπο στην Παγκόσμια Στρατηγική Αναγνωρισιμότητας της εταιρείας. Η πρόσφατη ώθηση για ανάπτυξη και διαχείριση εστιάζεται στην ενίσχυση της επιχείρησης, παρέχοντας μια ιδανική πλατφόρμα που θα συνδέεται με μια από τις μεγαλύτερες διεθνείς ομάδες.

Ο ποδοσφαιρικός σύλλογος AC Milan, επισήμως γνωστός ως «Associazione Calcio Milano» παίζει στην Σειρά Α της σούπερ λινγκ που αντιπροσωπεύει την κορυφή του ποδοσφαιρικού ανταγωνισμού. Είναι διεθνώς αναγνωρισμένος και έχει σημειώσει αξεπέραστα ρεκόρ στο διεθνές ποδόσφαιρο. Αντιπροσωπεύει ακριβώς το πάθος και τις αρχές που ασπάζεται η Toyo Tire. Το δε επιθετικό του στυλ ενδυναμώνει το κύρος που ο σύλλογος έχει καθιερώσει.

Η υποστήριξη, μεσοπρόθεσμα, αυτού του αξιοθαύμαστου, ισχυρού και ιστορικού συλλόγου θα συμβάλει στην βελτίωση της διεθνούς παρουσίας των προϊόντων της Toyo Tire, καθώς και στην ενδυνάμωση του κύρους της ποιότητάς τους σε όλες τις αγορές όπου επικρατεί το πάθος για το ποδόσφαιρο.

Το πρόγραμμα ενεργής δημοσιοποίησης της συνεργασίας με την AC Milan σε διάφορα σημεία επαφής και η χορηγία ενός συλλόγου που φιλοξενεί τους κορυφαίους παίκτες του ποδοσφαίρου θα ενισχύσει περαιτέρω το κύρος των προϊόντων της Toyo Tire.

Η Toyo Tire and Rubber Co., Ltd. είναι η πρώτη ιαπωνική εταιρεία που συνάπτει σύμβαση με τον ποδοσφαιρικό σύλλογο AC Milan για να γίνει Μέγας Χορηγός του.

Οι πρόεδροι των δύο εταιρειών καλωσόρισαν την συμφωνία με τις ακόλουθες δηλώσεις.

■Barbara Berlusconi, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του AC Milan:
«Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε την συνεργασία μας με την Toyo Tire. Αυτό που μάς ενώνει σε αυτή την συνεργασία είναι οι κοινές μας αξίες περί απόδοσης και αριστεία. Πρόκειται, επίσης, για μια συνεργασία που αντιπροσωπεύει το διεθνές κοινό του Συλλόγου μας και είναι τιμή μας που θα συνεργαζόμαστε με μια εταιρεία διεθνούς κύρους, όπως η Toyo. Προσδοκία μας είναι αυτή η συνεργασία να μας φέρει πιο κοντά στους πολλούς φιλάθλους μας στην Ασία.»

■Akira Nobuki, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Toyo Tire & Rubber Co., Ltd.:
«Ο σκληρός διεθνής ανταγωνισμός απαιτεί οι εταιρείες να κερδίζουν την υποστήριξη των πελατών τους. Επιθυμία μας είναι να τεθούμε ως διεθνής παίκτης στην βιομηχανία των ελαστικών μέσω του αγαπημένου μας ποδοσφαιρικού συλλόγου, AC Milan, το οποίο βρίσκεται υπό του αυστηρού βλέμματος των Μιλανέζων, που δεν συγχωρούν τις μέτριες επιδόσεις και έχουν μεγάλη γνώση για το άθλημα. Η εταιρική στάση της TOYO TIRE, η οποία έχει τεθεί στην υπηρεσία των πελατών της, εκφράζεται μέσα από την δήλωση για τα προϊόντα μας που είναι «ωθούμενη να αποδίδουμε» (δηλαδή επιδιώκουμε τις καλύτερες επιδόσεις). Είναι τιμή μας που μάς δίνεται η ευκαιρία να στηρίξουμε τον AC Milan, τον σύλλογο αυτόν που συμβαδίζει με την φιλοσοφία μας και θα ενώσουμε τις καρδιές μας να κτίσουμε μια γέφυρα υποστήριξης, καθώς είμαστε κι εμείς ένας από τους πολλούς φιλάθλους του στον κόσμο.»


 

Τελευταία Νέα