Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Νἐος Γενικός Διευθυντής για την Toyo Ευρώπης

10 Ιουλίου 2014

Ο κος Tatsuo Mitsuhata αναλαμβάνει την Επιχειρησιακή Μονάδα της Ευρώπης από 1η Ιουλίου.

Willich, Γερμανία - Η Toyo Tire Ευρώπης ανακοινώνει ότι ο κος Tatsuo Mitsuhata ανέλαβε την Επιχειρησιακή Μονάδα της Ευρώπης από 1η Ιουλίου, 2014.

Εκτός από την θέση του Γενικού Διευθυντή της Ευρωπαϊκής Επιχειρησιακής Μονάδας, ο κος Mitsuhata αναλαμβάνει και την Προεδρία της Toyo Tire Ευρώπης και Toyo Tire Γερμανίας.

Η προηγούμενη θέση που κατείχε ο κος Mitsuhata ήταν αυτή του Προέδρου της Toyo Tire USA Corp. την οποία τώρα αναλαμβάνει ο κος Tomoshige Mitzutani. Για μια χρονική περίοδο κατείχε την θέση του Προέδρου της Toyo Tyre Αγγλίας και αργότερα την θέση του Προέδρου της Toyo Tire Ευρώπης μέχρι το 2011.

Ο κος Shimizu, ο οποίος αποχωρεί από την θέση του Γενικού Διευθυντή της Επιχειρησιακής Μονάδας της Ευρώπης αφιέρωσε τους πρόσφατους έξι μήνες βελτιώνοντας την δομή και την κατεύθυνση της επιχείρησης. Σήμερα, η επιχειρησιακή μονάδα είναι πιο δυνατή από ποτέ, κατέχοντας μια βελτιωμένη θέση και εκμεταλλευόμενη τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στην Ευρώπη. Θα συνεχίσει να προσφέρει την στήριξή του στην Επιχειρησιακή Μονάδα της Ευρώπης ως Εταιρικό Στέλεχος, από την θέση του Γενικού Διευθυντή της Διεύθυνσης Σχεδιασμού Ελαστικών.

Ο κος Gonsui, ο οποίος αποχωρεί από την θέση του Προέδρου της Toyo Tire Ευρώπης και της Γερμανίας, επικεντρώθηκε στην ενίσχυση του ελέγχου και της διαχείρισης των λειτουργιών της Toyo Tire Ευρώπης. Ταυτόχρονα, επέβλεπε την εγκαθίδρυση μιας νέας Γερμανικης εταιρείας πωλήσεων, η οποία ενσωματώθηκε φέτος τον Μάιο στην επιχείρηση. Ο κος Gonsui μεταφέρεται στο Τμήμα Πωλήσεων Ελαστικών με έδρα την Ιαπωνία.

Ο κος Mitsuhata αναλαμβάνει την Ευρωπαϊκή Επιχειρησιακή Μονάδα σε μια εποχή που οι οικονομικοί δείκτες παρουσιάζουν βελτίωση και αυξανόμενη σταθεροποίηση. Αποστολή του είναι η ανάπτυξη της αναδομημένης επιχείρησης με στόχο την αύξηση της αξίας της Ευρωπαϊκής αγοράς στην παγκόσμια επιχειρηματικότητα.
 

Τελευταία Νέα