Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Ξεκινά η πρώτη Πλήρης Σεζόν Χορηγίας του AC Milan

1 Σεπτεμβρίου 2014

Η πρώτη πλήρης σεζόν της Toyo Tires ξεκινά με μια καθαρή νίκη κατά της Lazio.

Η Toyo Tire & Rubber Co., Ltd. (με πρόεδρο τον Akira Nobuki) ανακακοινώει την έναρξη της σειράς πρωτουβουλιών διαφήμισης  ως Κύριος Χορηγός του AC Milan. 

Μαζί με την έναρξη του Ιταλικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Σέριε Α 2014-2015 στις 30 Αυγούστου, η πρώτη σεζόν χορηγίας ξεκίνησε με μια καθαρή νίκη κατά της Λάζιο με 3-1. Τώρα καταλαμβάνει την κορυφαία θέση της Σεριέ Α μετά την πρώτη εβδομάδα με ισοφαρία της Ρόμα και Ουντινέζε, αλλά με λιγότερα γκολ.


Τον Απρίλιο του 2014, η Toyo Tires έγινε η πρώτη Ιαπωνική εταιρεία να υπογράψει συμφωνία Κύριας Χορηγίας με τον AC Milan. Ο ποδοσφαιρικός σύλλογος υπερηφανεύεται για το παγκόσμιο εύρος οπαδών του και θα γίνει μια σημαντική εμπορική πηγή, ενώ η Toyo Tire θα συνεχίσει να επεκτείνει τις δραστηριότητές της παγκοσμίως. Η σεζόν 2014-2015 είναι η πρώτη πλήρης σεζόν της Toyo Tire με τον AC Milan και η εταιρεία θα αποκαλύψει μια σειρά δραστηριότήτων που θα αναδεικνύει την συνεργασία της με τον δυναμικό αυτόν ποδοσφαιρικό σύλλογο.



H Toyo Tires είχε ήδη διεξάγει έναν καλλιτεχνικό διαγωνισμό στις 13 Αυγούστου με την απομονή επίσημων θηκών για smartphone του AC Milan σε 100 νικητές, γιορτάζοντας έτσι την έναρξη της καμπάνιας του Πρωταθλήματος Σεριέ Α. Η καμπάνια αυτή έληξε στις 29 Αυγούστου, με 1900 εγγραφές. 



Επίσης, η Toyo Tires σχεδιάζει την προσφορά σε τυχερούς οπαδούς να παρευρεθούν στον αγώνα και παρέχει αναφορές από πρώτο χέρι γύρω από το Milan Derby με την Inter Milan στις 23 Νοεμβρίου. Διεξάγεται ήδη στην Ιαπωνία η πρόσληψη 11 δημιοσιογράφων της Toyo Tire για το Milan Derby. (Ιστοσελίδα: http://toyotires-milan.com/milanista11 μόνο στην Ιαπωνική γλώσσα).



Στον αγώνα της 14ης Δεκεμβρίου με την Νάπολι, θα παρουσιαστεί η Toyo Tire ως ο χορηγός της ημέρας του αγώνα. Για τον αγώνα αυτόν, η Toyo Tire θα έχει μια πρόσθετη διαφήμιση γύρω από ο Στάδιο San Silo, έδρα του AC Milan.


Επιπλέον, η Toyo Tires θα προβεί ενεργά σε διαφήμιηση του AC Milan. Μαζί με την ανάπτυξη και παρουσίαση μιας συλλογής αυθεντικών ειδών νεωτερισμού, η εταιρεία θα ετοιμάσει και βίντεο αναδεικνύοντας τους πρωταγωνιστές του AC Milan. 


Θα αναρτηθούν, επίσης, οι δραστηριότητες του AC Milan και τα αποτελέσματα των αγώνων στην επίσημη σελίδα Facebook της εταιρείας. (Facebook.com/toyotire)

Τελευταία Νέα