Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

H Toyo Tire ανακοινώνει Συνεργασία με την Λέστερ Σίτι

16 Οκτωβρίου 2014

Η Toyo Tire γίνεται ο επίσημος συνεργάτης της  Ποδοσφαιρικής Λέσχης "Λέστερ Σίτι" για τη σεζόν 2014/2015. 

Η συνεργασία με τις Αλεπούδες ενισχύει σημαντικά την παρουσία της Ιαπωνικής εταιρείας στο στάδιο King Power, έδρα της Λέστερ Σίτι. Το εμπορικό σήμα της Toyo Tire θα προβάλλεται, επίσης, στις στολές της ομάδας.   

Κατά την υπογραφή της συνεργασίας, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Toyo Tire Αγγλίας, Keishi Inoue, δήλωσε: "Η συνεργασία μας με την Λέστερ Σίτι αρχίζει την κατάλληλη στιγμή, καθώς μάς δίνει την εξαιρετική ευκαιρία να γίνουν ακόμα πιο γνωστά τα προϊόντα μας δίπλα σε μια φιλόδοξη λέσχη των πιο μεγάλων αθλητικών γεγονότων της πρώτης κατηγορίας. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Λέσχη και που αναπτύσσουμε μια σχέση που προσφέρει περαιτέρω εμπορικό όφελος, καθώς αναπτυσσόμαστε μαζί.”


Ο Εμπορικός Διευθυντής της Λέστερ Σίτι, Ian Flanagan, πρόσθεσε¨ “Η Toyo Tire είναι μια φίρμα που ήδη έχει ένα ισχυρό αθλητικό χαρτοφυλάκιο και είναι μεγάλη μας χαρά να την βοηθήσουμε στην ενίσχυση της παρουσίας της με την Λέστερ Σίτι στο ποδόσφαιρο πρώτης κατηγορίας. Τα γραφεία της στην Αγγλία βρίσκονται αρκετά κοντά μας, στο Northamptonshire, πράγμα που τής δίνει την εξαιρετική ευκαιρία να συμμετάσχει μαζί με τους οπαδούς μας και την κοινότητα του  Leicestershire και να επωφεληθεί από την καλοδεχούμενη επιστροφή της Λέσχης στο Πρωτάθλημα.”

Η Toyo Tire είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές ελαστικών στον κόσμο και δραστηριοποιείται σε πάνω από 100 χώρες παγκοσμίως. Ιδρύθηκε το 1945 και εδρεύει στην Οσάκα της Ιαπωνίας. Ο βασικός στόχος της εταιρείας είναι η ανάπτυξη και παραγωγή προϊόντων υψηλής απόδοσης. Η Toyo Tire προσφέρει ένα ευρύ φάσμα θερινών και χειμερινών ελαστικών για αυτοκίνητα, φορτηγά, SUV και οχήματα 4x4.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Toyo Tire, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα στο www.toyotires.eu

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την συνεργασίες της Λέστερ Σίτι, επικοινωνήστε με τον Mark Davies, Επικεφαλής Νέων Συνεργασιών στο τηλ. 0116 229 4422 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση  mark.davies@lcfc.co.uk.
 

Τελευταία Νέα