Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Νέο Διαφημιστικό Βίντεο με την AC Milan

12 Νοεμβρίου 2014

Οι αστέρες της AC Milan συναγωνίζονται ένα Audi R8 στα στενά του Μιλάνου.

Οσάκα, Ιαπωνία – 12 Νοεμβρίου, 2014 – Η Ιαπωνική κατασκευάστρια εταιρεία ελαστικών, Toyo Tire & Rubber Co., Ltd., κυκλοφορεί το νέο διαφημιστικό βίντεο που προβάλλει τους εξέχοντες ποδοσφαιρικούς αστέρες της AC Milan, Montolivo, Ménez, Rami και Honda, να συναγωνίζονται ένα Audi R8 στους δρόμους της πόλης. Το βίντεο διαρκείας δυόμιση λευπτών ολοκληρώνεται με μια έκπληξη και ανέβηκε στο YouTube στις 12 Νοεμβρίου, 2014.


 

Τίτλος AC Milan vs Supercar by TOYO TIRES
URL  http://youtu.be/Nm2dJVhNbq4
Πρωταγωνιστούν Jérémy Ménez, Riccardo Montolivo, Adil Rami, Filippo Inzaghi, Keisuke Honda
Τοποθεσία Γυρισμάτων Μιλάνο, Ιταλία

Οι τέσσερις διάσημοι ποδοσφαιριστές κάνουν τρίπλα και κάνει ο ένας πάσα την μπάλα στον άλλον μέσα από τους δρόμους και πάνω από τις στέγες του Μιλάνου με απίστευτη δεξιότητα. Το Audi R8, που είναι εξοπλισμένο με ελαστικά υψηλής απόδοσης "Proxes T1 Sport", περνά μέσα από τους ίδιους δρόμους με μια ποδοσφαιρική μπάλα δεμένη με ζώνη ασφαλείας. Καθώς τρέχει με στυλ, κατευθύνεται προς τον ίδιο στόχο με τους ποδοσφαιριστές. Ποιος θα κερδίσει; Ολόκληρο το Μιλάνο κρατά την ανάσα του.

Η εξαιρετικά φινετσάτη και ψυχαγωγική ταινία στοχεύει όχι μόνο τους Μιλανέζους ποδοσφαιρόφιλους και τους οπαδούς της των αγωνιστικών οχημάτων, αλλά και το ευρύτερο κοινό. Ο διάλογος είναι ελάχιστος και η διασκέδαση βιώνεται ολοκληρωτικά, ακόμα κι αν το κοινό δεν ξέρει Ιταλικά.

Η AC Milan είναι μια από τις καλύτερες ποδοσφαιρικές λέσχες του κόσμου. Η TOYO TIRE, όντας ο Κύριος Χορηγός της AC Milan, δέχτηκε με χαρά να αναλάβει αυτή την μοναδική ταινία με σκοπό να προβάλλει όχι μόνο τις καταπληκτικές επιδόσεις των ελαστικών υψηλής ποιότητας, αλλά και των ποδοσφαιριστών της AC Milan. 

"Το βίντεο ενσωματώνει την πεποίθηση της εταιρείας ότι πρέπει συνεχώς να παρέχονται φρέσκιες εκπλήξεις στο κοινό", δήλωσε ο εκπρόσωπος Haruhiko Kitagawa. "Θέλαμε να εκφράσουμε το γεγονός ότι εμείς, οι κατασκευαστές ελαστικών, μπορούμε να είμαστε όχι μόνο ένας σοβαρός ανταγωνιστής, αλλά και διασκεδαστικός, όπως ακριβώς είναι και οι αστέρες της AC Milan. Πιστεύουμε ότι το βίντεο, όχι μόνο το επιτυγχάνει αυτό, αλλά δείχνει και την χαρά και την ομορφιά του να οδηγείς ένα υπερόχημα με ελαστικά υψηλών αποδόσεων."
 

 
Οι παίκτες του Milan σαρώνουν την πόλη Επιδεικνύοντας τρομερή ταχύτητα και πρόσφυση σε στενούς δρόμους
 
Ο Οδηγός αποκαλύπτεται ότι είναι ο....

Λίγα Λόγια για την Toyo Tire & Rubber Co., Ltd.
Ιδρύθηκε το 1945 στην Οσάκα της Ιαπωνίας. Η Toyo Tire & Rubber Co. σχεδιάζει και κατασκευάζει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων με επίκεντρο τα ελαστικά οχημάτων. Ανάμεσα σε αυτά είναι και προϊόντα αντικραδασμικού καουτσούκ, ουρεθάνης και βιομηχανικού καουτσούκ και όλα έχουν σχεδιαστεί βάσει της αυθεντικής τεχνολογίας της εταιρείας. Η Toyo Tire & Rubber έχει εργοστάσια παραγωγής στην Ιαπωνία, την Αμερική, την Κίνα και την Μαλαισία και προμηθεύει την παγκόσμια αγορά. Το 2013, η εταιρεία σημείωσε ρεκόρ πωλήσεων 370.2 δισεκατομμυρίων Γιεν. Προσδοκά να σπάσει αυτό το ρεκόρ με 400 δισεκατομμύρια Γιεν σε ενοποιημένες καθαρές πωλήσεις και 40 δισεκατομμύρια Γιεν σε λειτουργικά κέρδη στο τέλος της οικονομικής χρήσης, την 31η Δεκεμβρίου 2014.

Έχοντας ως εμπορικό σήμα την δήλωση "ωθούμενοι να αποδώσουμε", η Toyo Tire & Rubber αναγνώρισε την ίδια δέσμευση για απόδοση στην AC Milan και τον Απρίλιο του 2014 έγινε η πρώτη Ιαπωνική εταιρεία που στήριξε επίσημα την ομάδα ως Κύριος Χορηγός της. 

Λίγα Λόγια για το ελαστικό Proxes T1 Sport
Ανταποκρινόμενο στην ζήτηση για άψογο χειρισμό σε υγρές και στεγνές συνθήκες οδήγησης, το ελαστικό Proxes T1 Sport είναι εξαιρετικά σταθερό, ακόμα και σε αυτοκινητόδρομους υψηλών ταχυτήτων. Σχεδιάστηκε για οδηγούς αγώνων και για αυτό παρέχει αυξημένο έλεγχο και αυξημένη απόκριση του τιμονιού σε στεγνές και υγρές συνθήκες οδήγησης.  

http://toyotires.eu/tire/pattern/proxes-t1-sport

 

 

 
 
 

 

Τελευταία Νέα