Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Έκθεση Αυτοκινήτου Essen

24 Νοεμβρίου 2014

Η Toyo Tire Γερμανίας επιστρέφει στο μεγαλύτερο σαλόνι βελτίωσης αυτοκινήτων της Ευρώπης για να παρουσιάσει τρία νέα προϊόντα.

Η Toyo Tire Ευρώπης, με πρόεδρο τον κύριο Tatsuo Mitsuhata, ανακοινώνει ότι η θυγατρική της εταιρεία, Toyo Tire Γερμανίας, θα συμμετάσχει στην Έκθεση Αυτοκινήτου που θα πραγματοποιηθεί από 28 Νοεμβρίου έως και 7 Δεκεμβρίου.

Η εταιρεία επιστρέφει στην Έκθεση Αυτοκινήτου μετά από απουσία επτά ετών για να παρουσιάσει τρία νέα και βασικά προϊόντα που θα διατεθούν στην Γερμανική αγορά το 2015.

Το περίπτερο 189 τετραγωνικών μέτρων χωρίζεται σε δύο διακριτές περιοχές. Η περιοχή « Απόδοση» θα παρουσιάσει δύο νέα ελαστικά εξαιρετικά υψηλής απόδοσης. Με το ταχύτερο Audi RS3 στον κόσμο, ο χώρος θα είναι μαγνήτης για όλους τους Ευρωπαίους λάτρεις «Βελτίωσης Αυτοκινήτων» που επισκέπτονται την έκθεση.

Στην δεύτερη περιοχή με ένα τμήμα εκτός δρόμου, θα παρουσιάσει και ένα νέο προϊόν 4x4. Έχει κατασκευαστεί μια γιγαντιαία πίστα εκτός δρόμους που καταλαμβάνει το μισό του περιπτέρου. Οι επισκέπτες θα κληθούν να συναγωνιστούν με ένα Robby Gordon Hummer με τηλεχειριστήριο σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα. Θα μοιραστεί μια σειρά από βραβεία σε όσους καταφέρουν να ολοκληρώσουν με δεξιοτεχνία και ταχύτητα τον δύσκολο αγώνα. Στην περιοχή εκτός δρόμου θα εκτεθεί, επίσης, και ένα Opel Mokka Ράλλυ Raid, εξοπλισμένο με αγωνιστικά ελαστικά Open Country M/TR. Το αυτοκίνητο, που πρόκειται να τρέξει στον αγώνα Αφρική Eco με οδηγό τον Balázs Szalay υπό την αιγίδα της Toyo Tires, είναι ένα τρομερό αγωνιστικό εκτός δρόμου.

Το περίπτερο διαθέτει και γιγαντιαία οθόνη 4 Χ 3 μέτρων που δίνει στους επισκέπτες την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την νέα ταινία που προβάλει την AC Milan της οποίας είναι ο κύριος χορηγός. Η προβολή της ταινίας άρχισε αυτή την εβδομάδα. Την έχουν ήδη παρακολουθήσει πάνω από 1.7 εκατ. επισκέπτες στο YouTube και συνεχώς αυξάνεται η δημοτικότητά της. Η οθόνη θα προβάλει ποικίλο περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένων και ταινιών που παρουσιάζουν νέα προϊόντα και οι οποίες θα προβληθούν για πρώτη φορά στην έκθεση.

Επισκεφθείτε την Toyo Tires στην αίθουσα 3, περίπτερο A135

Τελευταία Νέα