Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Παγκόσμια Πρεμιέρα για τα ελαστικά Proxes R888R

27 Νοεμβρίου 2014

Η Toyo Tire Ευρώπης, με πρόεδρο τον κύριο Tatsuo Mitsuhata, ανακοινώνει την πρεμιέρα της νέας πίστας ελαστικών Proxes R888R στην Έκθεση Αυτοκινήτου Essen που ανοίγει την Παρασκευή.

Το ελαστικό, που θα διατεθεί το 2015, διαδέχεται τα εξαιρετικά επιτυχημένα ελαστικά Proxes R888, που έχουν αποδειχθεί νικητές στους αγώνες. Τα ελαστικά Proxes R888 σηματοδοτούν ένα υψηλό σημείο αναφοράς, καθώς χρησιμοποιούνται σε νικηφόρα πρωταθλήματα, και πρόσφατα στην Toyota Sprint Series της Αγγλίας το 2014.

Το νέο Proxes R888R που θα παράγεται αρχικά σε 32 διαστάσεις ανεβάζει την απόκριση τιμονιού και την πρόσφυση στην πίστα σε ένα εντελώς καινούριο επίπεδο. Με γρήγορη προθέρμανση, αυξημένη πρόσφυση σε στεγνό οδόστρωμα και παρατεταμένη απόδοση σε πολλαπλούς γύρους και θερμικούς κύκλους, το Proxes R888R είναι το ύστατο ελαστικό αγωνιστικής πίστας.

Με «υπερ-υψηλή» άνω άνωση από ρεγιόν σε κάποιες διαστάσεις, σε συνδυασμό με τα ατσαλένια πλαϊνά, το νέο Proxes R888R χαρίζει στον οδηγό ακριβή απόκριση του τιμονιού και ανατροφοδότηση που επιτρέπει να ασκεί πλήρη έλεγχο στο αγωνιστικό του όχημα με αποτέλεσμα να βελτιστοποιεί την απόδοσή του.

Η Έκθεση Αυτοκινήτου Essen, που διεξάγεται από τις 28 Νοεμβρίου έως και τις 7 Δεκεμβρίου θα είναι η πρώτη ευκαιρία που θα έχετε να δείτε τα ελαστικά Proxes R888R, καθώς και άλλα νέα προϊόντα που παρουσιάζονται στην Γερμανία.

Επισκεφθείτε την Toyo Tire στην αίθουσα 3, περίπτερο A135.


 

Τελευταία Νέα