Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Εργοστασιακός Εξοπλισμός για Mazda2

4 Φεβρουαρίου 2015

Το ελαστικό Proxes R39 στον εργοστασιακό εξοπλισμό του ολοκαίνουριου Mazda2

Η Toyo Tire & Rubber Co., Ltd. (με πρόεδρο τον κ. Takuji Yamamoto) ανακοινώνει ότι το ελαστικό Proxes R39 έχει επιλεχθεί για Εργοστασιακό Εξοπλισμό του ολοκαίνουριου Mazda2 στις διαστάσεις 185/60R16 86H.


Με τη νέα κυκλοφορία του στην Ευρώπη κατά το πρώτο τετράμηνο του 2015, το ολοκαίνουριο Mazda2 ορίστηκε ως Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2014-2015 στην Ιαπωνία, όπου είναι γνωστό ως Mazda Demio. Αυτό το καινοτόμο αυτοκίνητο είναι το πέμπτο Mazda που έχει λάβει το βραβείο αυτό μετά το Mazda CX-5 το 2012-2013, που επίσης είναι εφοδιασμένο με ελαστικά της Toyo Tire.

Το ολοκαίνουριο Mazda2 με το εντυπωσιακό του σχέδιο "KODO-Soul of Motion" και τεχνολογία SKYACTIV χαρακτηρίζεται από ενεργητικότητα, προσωπικότητα και ζωντάνια. Χαρίζει στον οδηγό εξαιρετική απόκριση τιμονιού και απόλαυση είτε στην πόλη ή σε αυτοκινητόδρομο υψηλών ταχυτήτων. Η Toyo Tire δίνει σ' αυτό το αγωνιστικό σούπερ μινι τον τέλειο συνδυασμό εξοικονόμησης καυσίμου με υψηλές επιδόσεις. 


Το ολοκαίνουριο Mazda2 προστίθεται στην σειρά των Mazda CX-5, Mazda6 και Mazda3 που διαθέτουν επίσης το σχέδιο "KODO - Soul of Motion" και τεχνολογία SKYACTIV, καθώς και τα ελαστικά της Toyo Tire ως Εργοστασαικό Εξοπλισμό.


 

Τελευταία Νέα