Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Ταινία Οπαδών

17 Φεβρουαρίου 2015

Ντεμπούτο της Ταινίας των Οπαδών Μιλανίστα, στο Σαν Σίρο, 22 Φεβρουαρίου, 2015.


Οσάκα, Ιαπωνία – η Toyo TIire & Rubber Co., Ltd. (με πρόεδρο τον κο Takuji Yamamoto), ως βασικός χορηγός της ομάδας Σέριε Α, AC Milan, κυκλοφορεί μια ξεχωριστή διαφημιστική ταινία με τίτλο “# είμαστε οι ac milan. Forza Milan από την TOYO TIRE”. Η ταινία φέρνει σε επαφή τους οπαδούς με την ομάδα, με την χρήση μιας κινούμενης μπάλας.  

■# είμαστε οι ac milan. Forza Milan από την TOYO TIRES. http://youtu.be/1jS5gUr7y8I
Η ταινία δημιουργήθηκε ενώνοντας μικρές σκηνές που είχαν υποβάλλει οπαδοί του AC Milan από όλον τον κόσμο με σκηνές που είχε ετοιμάσει η ίδια η ομάδα. Μέχρι το τέλος του Νοεμβρίου 2014, είχαν υποβληθεί μέσω του Instagram 95 ταινίες. Στη συνέχεια ακολούθησε ψηφοφορία και με 7,8827 ψήφους που έδωσαν οι θεατές διαδικτυακά μέσω Twitter και Facebook, επιλέχτηκαν οι καλύτερες. Έγινε επεξεργασία των επιλεγμένων σκηνών μαζί με τις σκηνές που προβάλουν τέσσερις παίκτες του AC Milan players1, τον προπονητή του συλλόγου, Filippo Inzaghi, και τον οδηγό της D1, Masato Kawabata2, και όλες οι σκηνές μαζί ενώθηκαν για την παραγωγή μίας ταινίας. 

Η ταινία προβάλλεται από 22 Φεβρουαρίου στην μεγάλη οθόνη του Σταδίου Σαν Σίρο κατά την διάρκεια των αγώνων εντός έδρας του AC Milan.

1Keisuke Honda, Jeremy Menez, Riccardo Montolivo και Adil Rami
2 Μέλος της Ομάδας TOYO TIRES DRIFT TRUST RACING

Για να δείτε τις υπόλοιπες ταινίες που είχαν υποβληθεί από οπαδούς, επισκεφθείτε τον σύνδεσμο: http://toyotires-milan.com
 

Τελευταία Νέα