Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Προσεχώς Νέα Σαιζόν Ρώσικου Drift

15 Μαΐου 2015

Toyo Tires sponsors 2015 RDS

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε (15-16 Μαίου), ξεκίνησε η νέα σαιζόν της σειράς Ρώσικου Drift (RDS). Για άλλη μια φορά, η Toyo Tires είναι χορηγός της σειράς αυτής.

Ως είθισται, το πρώτο στάδιο θα διεξαχθεί στην πίστα της ADM RACEWAY κοντά στην Μόσχα.

 
Pavel Busygin, οδηγός της ομάδας ToyoTire Gorila Energy Gt-Shop Evgeniy Ruzheinikov – πρωταθλητής της RDS 2013, μέλος της ομάδας ToyoTire Gorila Energy Gt-Shop

Η σειρά 2015 υπόσχεται να γίνει μία από τις πιο ενδιαφέρουσες σειρές στην ιστορία της Σειράς Ρώσικου Drift. Για την θέση του καλύτερου drifter του 2015, θα συναγωνίζονται πάνω από 40 από τους καλύτερους οδηγούς από όλη την Ρωσία με οχήματα drift που θα έχουν ρυθμιστεί ειδικά για τους αγώνες αυτούς.

Ομάδα TOYO: Gocha (RDS Ural) και Pavel Busygin (RDS West)

Οι αγώνες Drift αποτελούν μία από τις πιο ενδιαφέρουσες και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις μοτοσπόρ και αναμένεται να επιδείξουν οι οδηγοί αληθινά στιγμιότυπα drift που θα μας κρατούν σε αγωνία καθόλη την διάρκεια της σαιζόν.

Φέτος θα συμμετάσχουν σ' έναν μοναδικό αγώνα τρεις πρωταθλητές προηγούμενων σαιζόν: Evgeniy Ruzheinikov - 2013, Evgeniy Satyukov – 2012 (και οι δύο μέλη της ομάδας Toyo Tire Gorila Energy Gt-Shop) και Andrey Pesegov – 2014 (ομάδα Tuning Factory).    
 
Ως ο επίσημος χορηγός της Σειράς Ρώσικου Drift, η Toyo Tire εύχεται σε όλους τους οδηγούς drift να επιτύχουν το όνειρό τους προς την νίκη και να επιδείξουν το καλύτερο Ιαπωνικό drift. 
 
“Μετά από 70 έτη, η Toyo Tires έχει την ευχαρίστηση να συμμτεάσχει σε διάφορες εκδηλώσεις μοτοσπόρ, επιβεβαιώνοντας το σλόγκαν της "με κίνητρο την απόδοση"!  Η φιλοσοφία της TOYO βασίζεται στην αρχή της καινοτομίας μέσω του ανταγωνισμού, που όχι μόνο μάς επιτρέπει να παράγουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας, αλλά και να εμπνεύσουμε τους οδηγούς για νέα επιτεύγματα. Έχουμε την χαρά να συμμετάσχουμε στην "Σειρά Ρώσικου Drift" και ευχόμαστε ότι η νέα σαιζόν πρωταθλήματος θα είναι γεμάτη με έναν υγιή πνεύμα ανταγωνισμού και πάθους!" 

-------------------------------
Σχετικά με την Σειρά Ρώσικου Drift :
Η Σειρά Ρώσικου Drift (με αρχικά RDS) είναι ένα πρωτάθλημα που καλυπτει ολόκληρη την Ρωσία και γι αυτό πλέον χωρίζεται στην  RDS – Δύσης, RDS –Ανατολής, RDS – Σιβηρίας και RDS- URAL. Κάθε τμήμα του RDS έχει τα δικά του στάδια και τους δικούς του οδηγούς. Όλα τα τμήματα, όμως, συνδυάζονται σε έναν ειδικό αγώνα, που είναι γνωστός ως "Μάχη-Drift" στο Κrasnoyarsk ή ως Γκραν Πρι D1 Primring. Το πρώτο πρωτάθλημα RDS είχε ξεκινήσει κοντά στην Μόσχα το 2009.
Πρόγραμμα της RDS-Δύση:
•    Στάδιο 1 – Μόσχα - 15-16 Μαίου
•    Στάδιο 2  –Nizhniy Novgorod - 29-30 Μαίου
•    Στάδιο 3 – Ryazan 19-20 Ιουνίου (ή 12-13 Ιουνίου)
•    Στάδιο 4 – Smolensk-  24-25 Ιουλίου(ή 17-18 Ιουλίου)
•    Στάδιο 5 – Moscow –14-15 Αυγούστου (ή 7-8 Αυγούστου )
•    Στάδιο 6  - Nizhniy Novgorod – 28-29 Αυγούστου (ή 4-5 Σεπτεμβρίου)

Σχετικά με την εταιρεία:

H Toyo Tire είναι συνώνυμο της καινοτομίας, της ποιότητας, της απόδοσης και της άψογης εξυπηρέτησης που προσφέρει επί 65 έτη, με 45 χρόνια παρουσίας στις ΗΠΑ. Οι εταιρείες της Toyo λειτουργούν στον τομέα της ανάπτυξης, της κατασκευής, των δοκιμών, της εμπορίας και της πώλησης στην Αμερική, την Ευρώπη, την Ασία, τη Μέση Ανατολή και την Ωκεανία. Από φέτος, η Toyo Tire γίνεται επίσημος χορηγός της Σειράς Ρώσικου Drift, πρωταθλήματος drift. Επιπλέον, η εταιρεία στηρίζει μια ομάδα από την RDS-Δύσης, την Toyo Tires Gorilla Energy GTSHOP, που εκπροσωπείται από τρεις οδηγούς. Στην RDS – Ural, η Toyo Tires στηρίζει έναν οδηγό που είναι δημοφιλής και στην Ιαπωνία και στην Ρωσία – τον Gocha (κίτρινο Silvia S15). Ο οδηγός συμμετέχει στο RDS Ural και είναι ο πρώτος Ρώσος οδηγός που έχει λάβει μέρος στο διεθνώς αναγνωρισμένο πρωτάθλημα drift, D1GP.

Τελευταία Νέα