Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Εργοστασιακός Εξοπλισμός Toyo Tire στο Audi Q7

9 Ιουλίου 2015

Βίλιχ Γερμανίας – Η Toyo Tire Ευρώπης GmbH, με Πρόεδρο τον κύριο Tatsuo Mitsuhata, ανακοινώνει ότι η Audi AG έχει επιλέγει τα ελαστικά Proxes T1 Sport SUV για τον εργοστασιακό εξοπλισμό του νέου μοντέλου Q7.

Το ελαστικό Proxes T1 Sport SUV A θα διατίθεται φέτος για το μοντέλο Q7 δεύτερης γενιάς σε δύο διαστάσεις: 255/60 R18 108Y και 285/45 R20 112Y.


Το ολοκαίνουριο Audi Q7 είναι ισχυρό, ελαφρύ και ευκίνητο. Όντας ένα από τα τοπ μοντέλα της σειράς, απαιτούνται άψογα ελαστικά έτσι, ώστε να εξασφαλίζεται η απόλαυση όλων των δυνατοτήτων που προσφέρει το όχημα.  

Τα ελαστικά Proxes T1 Sport SUV A είναι σχεδιασμένα να παρέχουν σταθερότητα σε αυτοκινητόδρομους υψηλής ταχύτητας και ακρίβεια απόκρισης σε στεγνά και βρεγμένα οδοστρώματα.  

Η Toyo Tire ανέπτυξε ελαστικά για αρκετά μοντέλα Audi, συμπεριλαμβανομένων των χειμερινών ελαστικών για το προηγούμενο μοντέλο Audi Q7.  Επίσης, το νέο Audi A3, καθώς και τα σπορ μοντέλα υψηλών επιδόσεων Audi RS 4 και RS 5 φορούν ήδη ελαστικά της Toyo Tires.


Η TOYO TIRE αναβαθμίζει συνεχώς την τεχνολογία της, καθώς επικεντρώνεται στην ικανότητα καινοτομίας που έχει στο να υπερβαίνει τις απαιτήσεις των πιο απαιτητικων κατασκευαστών αυτοκινήτων παγκοσμίως.  

 
 

Τελευταία Νέα