Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Συνεργασία Toyo Tire με τον FC Zenit

29 Ιουλίου 2015


Την 27 Ιουλίου στην Αγία Πετρούπολη, η Toyo Tires και ο ποδοσφαιρικός σύλλογος FC Zenit ανακοίνωσαν την υπογραφή συμφωνίας για τριετή συνεργασία. Πέρα από την διαφήμιση που θα γίνεται στο στάδιο όπου έχει την έδρα του ο  Zenit, η συμφωνία της χορηγίας συμπεριλαμβάνει την ενισχυμένη και αμοιβαία συνεργασία για την προώθηση των δύο συνεργατών.

 Ο κος Kenta Kuribayashi, Διευθύνων Σύμβουλος της Toyo Tire Ρωσίας LLC και ο κος Dmitry Mankin, Εμπορικός Διευθυντής του FC Zenit

Με σκοπό την ένωση των ποδοσφαιρόφιλων και των οπαδών των ελαστικών Toyo, ένα από τα πρώτα βήματα για την επίτευξη μιας καμπάνιας που θα προωθήσει και τις δύο πλευρές είναι το νέο διαδικτυακό παιχνίδι που κυκλοφορεί από σήμερα με τίτλο "Who is in Toyo" [Ποιος είναι στην Toyo].

Πρόκειται για ένα διαδικτυακό παιχνίδι προσομείωσης ποδοσφαίρου με δωρεάν εγγραφή. Κατόπιν της εγγραφής, ακολουθεί μια προπόνηση στο Στάδιο Πετρόφσκι. Το παιχνίδι έχει άποψη πρώτου προσώπου και με κάθε επίπεδο δυσκολίας δυσκολεύει και ο έλεγχος της μπάλας προκαλώντας τον παίκτη να διατηρεί την ψυχραιμία του σε ένα σύνολο κινήσεων που περιλαμβάνει ελεύθερο λάκτισμα και πενάλτι.

Η ταξινόμηση των παικτών εμφανίζεται στον πίνακα κατάταξης που παρουσιάζει τους πιο επιδέξιους. Απονέμονται δώρα ανάμεσα στα οποία είναι δώδεκα μπλούζες που θα φέρουν την υπογραφή της ομάδας Zenit. Η συμμετοχή στο παιχνιδι είναι εύκολη. Απλά επισκεφτείτε το ktovtoyo.ru για να συμμετάσχετε στην πρόκληση (μόνο στα Ρώσικα).

Το παιχνίδι αυτό είναι μόνο το πρώτο βήμα. Εντός της σαιζόν, η Toyo Tire σε συνεργασία με τον FC Zenit θα ανεβάσουν στο κοινωνικό διαδίκτυο "VKontakte" μια μοναδική εφαρμογή με τίτλο "Ποδοσφαιρική Ομάδα Toyo". Μέσω της εφαρμογής αυτής, τα μέλη της κοινότητας θα είναι σε θέση να κερδίσουν ειδικά δώρα και σήματα μέσω της ενεργούς επικοινωνίας με τις δύο μάρκες.

Το φθινόπωρο, η Toyo Tire και ο σύλλογος Zenit θα ανεβάσουν επίσης έναν συναρπαστικό διαγωνισμό και μια εφαρμογή για κινητά στο Ίνσταγκραμ με το διαφημιστικό παιχνίδι ""Who is in Toyo”  [Ποιος είναι στην Toyo].

Ο διευθύνων σύμβουλος της Toyo Tires Ρωσίας, κος Kenta Kuribayashi, είπε σε πρόσφατη συνέντευξη τύπου: "η Toyo Tire μάς προκαλεί να καινοτομούμε, πράγμα που οδηγεί στην ανάπτυξη καλών προϊόντων για την αγορά. Αυτό το συναγωνιστικό πνεύμα που έχει και ο ποδοσφαιρικός σύλλογος Zenit στηρίζει την κατεύθυνση που επιθυμούμε να συνεχίσουμε να ακολουθούμε στην αγορά της Ρωσίας. Φυσικά, ένας μεγάλος ποδοσφαιρικός σύλλογος όπως ο  Zenit όχι μόνο επηρεάζει την Ρωσία, αλλά είναι και καλή επιρροή για τον Όμιλο της Toyo Tire σε όλη την Ευρώπη."

Ο κος Dmitry Mankin, Εμπορικός Διευθυντής του FC Zenit, καλοσώρισε την συνεργασία και το νέο διαδικτυακό παιχνίδι λέγοντας: "Το να γίνει κανείς μέλος μιας ομάδας και να περνά από όλες τις προκλήσεις δεν είναι εύκολο.  Αλλά ο μόχθος για την νίκη θα βοηθήσει τον κάθε οπαδό να υπερβαίνει τις δυσκολίες και θα οδηγήσει σε μια εικονική συμφωνία με τον Zenit. Πιστεύω ότι με την έναρξη μιας συνεργασίας με ένα συναρπαστικό εικονικό παιχνίδι θα ενώσουμε τους οπαδούς του ποδοσφαίρου και τους οπαδούς των αγώνων αυτοκινήτων και θα ετοιμάσουμε για αυτούς πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες.”

Τελευταία Νέα