Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Εργοστασιακός Εξοπλισμός Toyo στο νέο Mitsubishi L200

6 Αυγούστου 2015

Βίλλιχ, Γερμανίας – η Toyo Tire Ευρώπης GmbH, με Πρόεδρο τον κύριο Tatsuo Mitsuhata, ανακοινώνει ότι η Mitsubishi Motors έχει επιλέξει τα ελαστικά Open Country A28 της Toyo Tire ως εργοστασιακό εξοπλισμό για το ολοκαίνουριο φορτηγό Mitsubishi L200.

Τα ελαστικά Open Country A28 θα πωλούνται μαζί με την πέμπτη γενιά  Mitsubishi L200i σε διαστάσεις 245/65R17 111S, σε όλη την Ευρώπη.

Έτοιμο για διάθεση το δεύτερο μισό του 2015, το νέο Mitsubishi L200 είναι η ύστατη εξέλιξη ενός από τα καλύτερα φορτηγά οχήματα που έχουν ποτέ κατασκευαστεί. Το νέο μοντέλο φέρνει ενισχυμένη άνεση οδήγησης και ασφάλεια χωρίς να επιβαρύνεται η φήμη που φέρει το φορτηγό για την στιβαρή του δύναμη. Τα ελαστικά, που αποτελούν ένα κρίσιμο στοιχείο της οδηγικής δυναμικής οποιουδήποτε οχήματος, θα πρέπει να είναι και εύρωστα και να φέρουν καλό χειρισμό σε υψηλές ταχύτητες. Τα ελαστικά  Open Country A28 της Toyo Tire ικανοποιούμε αυτές τις υψηλές προσδοκίες, καθώς παρέχουν άνεση και ακριβή απόκριση τιμονιού με αργή φθορά.  

Καθώς έχουν πωληθεί πάνω από ένα εκατομμύρια αυτοκίνητα παγκοσμίως, το ολοκαίνουριο μοντέλο Mitsubishi L200 βρίσκεται μπροστά από μια μεγάλη πρόκληση να ικανοποιήσει τις προσδοκίες. Η επιλογή της εταιρείας Mitsubishi Motors να χρησιμοποιεί ως εργοστασιακό εξοπλισμό τα ελαστικά της Toyo Tire αντικατοπτρίζει την εμπιστοσύνη της για την υψηλή ποιότητα των υλικών και της κατασκευής των ελαστικών αυτών.

Η TOYO TIRE αναβαθμίζει συνεχώς την τεχνολογία της, καθώς επικεντρώνεται στην ικανότητα καινοτομίας που έχει στο να υπερβαίνει τις απαιτήσεις των πιο απαιτητικων κατασκευαστών αυτοκινήτων παγκοσμίως.

 


 

Τελευταία Νέα