Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Η Toyo παρουσιάζει την ταινία «Καταπλήσσοντας τον Κόσμο»

18 Αυγούστου 2015

Οσάκα, Ιαπωνία, 19 Αυγούστου, 2015 – Διατηρώντας το πνεύμα της εμπορικής της ταυτότητας, η Toyo Tire & Rubber Co., Ltd. παρουσιάζει την ταινία «Καταπλήσσοντας τον Κόσμο». (https://youtu.be/iyhzFF4s_A8)

Η καινούρια αυτή ταινία προβάλλει δύο εκπληκτικά αυτοκίνητα Audi R8, εξοπλισμένα με τα υπερ-υψηλών επιδόσεων ηγετικά ελαστικά Proxes της Toyo Tire, επιδεικνύοντας τις δυνατότητές τους. Η συναρπαστική ταινία φτάνει στην «έκπληξη» του επιλόγου της μέσα από τους ήχους που βγάζει η εξάτμιση των Audi R8s κατά την επιτάχυνση, το ντριφτ στις υψηλές ταχύτητες και τον καπνό των ελαστικών.

«Η ταινία ενσωματώνει όλα όσα επιθυμεί η εταιρεία να επιτύχει έτσι, ώστε να ξεχωρίζει ανάμεσα στους ανταγωνιστές», δηλώνει ο Επικεφαλής της Ομάδας Εμπορικής Ταυτότητας της Toyo Tire. «Με γνώμονα την μοναδική τεχνολογική καινοτομία μας, όλα όσα δημιουργούμε αποβλέπουν στο να ξεχωρίζουμε από τους άλλους και πάντα επιδιώκουμε τις βέλτιστες επιδόσεις. Η ταινία αυτή εκφράζει το πνεύμα εκείνου που προσφέρουμε μέσα από την εμπορική μας ταυτότητα, που είναι οι νέες αξίες και οι εκπλήξεις που είναι μοναδικές. Η ταινία ‘Καταπλήσσοντας τον Κόσμο’ εκφράζει αυτά ακριβώς τα έντονα συναισθήματα. Είναι δυνατή και εύχομαι να την απολαύσει ο κόσμος».

Η ταινία «Καταπλήσσοντας τον Κόσμο» είναι η δεύτερη από μια σειρά ταινιών της Ιαπωνικής Κατασκευάστριας εταιρείας που προβάλλονται παγκοσμίως. Διαδέχεται την ταινία «AC Milan vs Super car» που κυκλοφόρησε η Toyo Tire το Νοέμβριο του 2014 και την οποία έχουν παρακολουθήσει πάνω από 7,5 εκατομμυρίων θεατές στο διαδίκτυο. (https://youtu.be/M092PBHytC8)

 


 

 

 

Οι Οι Οδηγοί
Προσλήφθηκαν οι δύο οδηγοί της Ομάδας Toyo Tires Drift, Masato Kawabata και Akinori Utsumi. Ο συνδυασμός αυτών των δύο οδηγών και των αξιοθαύμαστων τεχνικών τους εντείνει τον βαθμό της έκπληξης της ταινίας.

Masato Kawabata
Συμμετέχει στο εθνικό επαγγελματικό πρωτάθλημα Pro Drifting, D1 Grand Prix (D1GP), από το 2002 και έγινε μέλος της Ομάδας Toyo Tires Drift το 2007. Την ίδια χρονιά, τερμάτισε στην πρώτη θέση στην σειρά του πρωταθλήματος, όπως και το 2013. Έχοντας σαρώσει μια σειρά από βραβεία, ο Kawabata ξεκίνησε την τελευταία σαιζόν να αγωνίζεται στους αγώνες Nissan GT-R που είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του D1GP . Αυτό τον καιρό, ο Kawabata ηγείται της ομάδας κατέχοντας την πρώτη θέση αυτής της σαιζόν.

Akinori Utsumi
Συμμετέχει στο D1GP από το 2001 και έγινε μέλος της Ομάδας Toyo Tires Drift το 2011. Εντός δύο ετών από την μετάθεσή του, ο Utsumi τερμάτισε στην πέμπτη θέση στην κατάταξη της σαιζόν του 2013, σπάζοντας το προσωπικό του ρεκόρ. Εκτός του ότι εξέχει στην προσέγγιση στροφών και στην διατήρηση υψηλών ταχυτήτων στις στροφές, το επιθετικό στυλ οδήγησης του Utsumi συμπληρώνει έναν δημοφιλή και έντονο χαρακτήρα.


Στην διαφημιστική ταινία της Toyo Tires «GT-R Drift στον Δρόμο Ταχείας Κυκλοφορίας με Διόδια του Hakone από την Toyo Tires», Το GT-R του Kawabata έκανε μια θεαματική ανάβαση. Έχουν ληφθεί πλάνα από μια σειρά γωνιών με την χρήση μηχανών GoPro και τα οποία προβάλλουν τις καταπληκτικές ικανότητες χειρισμού του Kawabata. Στην ταινία ακούγεται και η βοή των ελαστικών του GT-R καθώς αυτό μπαίνει στις στροφές και επιδεικνύοντας την αντίθεση του λευκού καπνού πάνω από τα μαύρα σημάδια των ελαστικών που αφήνει πίσω του.

Η ταινία «GT-R Drift on Turnpike Hakone» της Toyo Tire: https://youtu.be/cq6JF99s3aM

■ Για πληροφορίες σχετικά με το όχημα που προβάλλεται στο «Καταπλήσσοντας τον Κόσμο»
・Ελαστικά: Proxes T1 Sport - /tire/pattern/proxes-t1-sport
・Όχημα: Audi R8
・Τοποθεσία: Fuji Speedway, Japan


Λίγα Λόγια για την Tire & Rubber Co., Ltd.
Η Toyo Tire and Rubber Co., Ltd. αναπτύσσει τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες σε όλον τον κόσμο, με επικέντρωση στην κατασκευή και πώληση των βασικών της προϊόντων που είναι τα ελαστικά. Ιδρύθηκε το 1945 και το 2015 γιόρτασε την 70η επέτειό της, έχοντας αναπτύξει μια εταιρεία που έχει πλέον επεκτείνει τις δραστηριότητές της παγκοσμίως. Τώρα η Toyo Tire εμπορεύεται ανταλλακτικά αυτοκινήτων κατασκευασμένα από καουτσούκ σε πάνω από 100 χώρες, καθώς και ανταλλακτικά καθισμάτων κατασκευασμένα από ουρεθάνη. Η εταιρεία κατασκευάζει ελαστικά που τοποθετούνται σε αυτοκίνητα Audi, σε οχήματα ιαπωνικής κατασκευής, καθώς και στα οχήματα των Τριών Μεγάλων Αυτοβιομηχάνων των ΗΠΑ.

 

 

Τελευταία Νέα