Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Ανανέωση συνεργασίας με την Λέστερ Σίτι

16 Οκτωβρίου 2015

Ως μέρος της συνεχιζόμενης ανάμειξής της στο ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου, η Toyo Tire ανακοινώνει την απόφασή της να ανανεώσει την επιτυχημένη συνεργασία της με την Ποδοσφαιρική Λέσχη της Λέστερ Σίτι για την σαιζόν 2015-2016.

Με την συνεργασία αυτή της Toyo Tire με την Ποδοσφαιρική Λέσχη Λέστερ Σίτι θα δούμε την Ιαπωνική εταιρεία να συνεχίζει την τολμηρή εμπορική της παρουσία του στο γήπεδο King Power, ενώ το εμπορικό σήμα με το ξεχωριστό μπλε χρώμα θα είναι ιδιαίτερα ορατό στην στολή της ομάδας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Toyo Tire Αγγλίας, Keishi Inoue, δήλωσε: «Η ανανέωση της συνεργασίας μας με την Λέστερ Σίτι συνεχίζει να παρέχει μια καταπληκτική δυνατότητα έτσι, ώστε να επεκτείνουμε την εμπορική μας ταυτότητα μαζί με αυτή την υπέροχη ομάδα, σε ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα – το Πρέμιερ Λιγκ. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με την λέσχη και που θα ωριμάζει η σχέση μας με ακόμα μεγαλύτερο εμπορικό όφελος και για τα δύο μέρη».

Ο Εμπορικός Διευθυντής της Ποδοσφαιρικής Λέσχης Λέστερ Σίτ, Ian Flanagan, δήλωσε «η Toyo Tire είναι ένα εμπορικό σήμα που γερή παρουσία στον αθλητισμό και είναι μεγάλη μας χαρά που θα προωθούμε την παρουσία της μέσα από το ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου. Τα γραφεία τους στην Αγγλία είναι κοντά σε μας, πράγμα που δίνει την δυνατότητα στην Toyo να συνδιαλλάσσεται με τους οπαδούς μας και την κοινότητα της Λέστεσερ».


 

 

 

 

Τελευταία Νέα