Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Νέα ταινία με ΑΚ Μιλάν

10 Δεκεμβρίου 2015

Παίκτες του ΑΚ Μιλάν κυνηγούν δύο ληστές στα στενά του Μιλάνου

Κυκλοφορεί η δεύτερη ταινία της Toyo Tire και του ΑΚ Μιλάν
Οι παίκτες του ΑΚ Μιλάν κυνηγούν δύο ληστές με εντυπωσιακό τρόπο.

Η ιαπωνική εταιρεία κατασκευής ελαστικών, Toyo Tire & Rubber Co., Ltd. συνεργάστηκε ξανά με τον ποδοσφαιρικό σύλλογο Πρωταθλήματος Σέριε Α , ΑΚ ΜΙΛΑΝ στην δημιουργία μιας νέας ταινίας με τίτλο «Κυνήγι στο Μιλάνο» (Chase in Milan). Η παγκόσμια κυκλοφορία της ταινίας έγινε στις 10 Δεκεμβρίου, 2015. Πατήστε εδώ για να δείτε την ταινία
 

Στο πνεύμα της εμπορικής της ταυτότητας, η Toyo Tire αναπτύσσει μια σειρά από καμπάνιες συνεργασίας με τον ΑΚ Μιλάν που είναι και μέρος της συμφωνίας χορηγίας τους. Σε συνέχεια της περσινής ταινίας, παρουσιάζονται ξανά στο Youtube παίκτες του ΑΚ Μιλάν, όπως οι Keisuke Honda, Ignazio Abate, Riccardo Montolivo και Mattia De Sciglio.

Διαδραματίζεται στα στενά του Μιλάνου και παρουσιάζει δύο ληστές τράπεζας που πέφτουν τυχαία πάνω στους αστέρες του ΑΚ Μιλάν, οι οποίοι αρχίζουν να κυνηγούν τους ληστές. Τους βοηθά το μοντέλο με το οποίο συνεργάζονται, η οποία συμμετέχει στο κυνήγι οδηγώντας ένα Audi R8 που φορά ελαστικά Proxes T1 Sport.

Οι παίκτες εκμεταλλεύονται την ικανότητά τους να χειρίζονται την μπάλα και το ομαδικό τους πνεύμα για να πιάσουν τους ληστές, οι οποίοι τελικά συλλαμβάνονται. Στην δράση συμμετέχει και ο θρυλικός παίκτης και ειδικός στο ελεύθερο λάκτισμα και τωρινός διευθυντής του ΑΚ Μιλάν, Siniša Mihajlović, ο οποίος αποδεικνύει ότι δεν έχει χάσει επαφή με το άθλημα.

Η Toyo Tire ικανοποιεί και τις πιο αυστηρές απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής αγοράς εδώ και 40 χρόνια παρέχοντας ελαστικά υψηλών επιδόσεων για επιβατηγά αυτοκίνητα. Σε όλα αυτά τα χρόνια, η Toyo Tire έχει ανταποκριθεί στις απαιτήσεις μιας αγοράς που αλλάζει ραγδαία με μια πλήρη σειρά εξαιρετικών προϊόντων για οδηγούς. Με μια αξιόπιστη εμπορική ταυτότητα, η Toyo Tire έχει θέσει σε ισχύ όλες τις προϋποθέσεις για ανάπτυξη και σχεδιάζει να συνεχίσει να ξεπερνά τις προσδοκίες των καταναλωτών και να καταπλήσσει τον κόσμο.
www.toyotires.eu

Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της ταινίας «Κυνήγι στο Μιλάνο» από την TOYO TIRE | ΑΚ ΜΙΛΑΝ

■ Επίσημη ταινία και λήψεις από το παρασκήνιο: http://toyotires-milan.com/movie/en/
■ Συνεντεύξεις: http://toyotires-milan.com/movie/en/players/
■ Πληροφορίες για την Διαφημιστική Εκστρατεία: http://toyotires-milan.com/movie/en/campaign/
Παρακολουθήστε την ταινία «Κυνήγι στο Μιλάνο» από την TOYO TIRES» και συμμετάσχετε στην κλήρωση για να κερδίσετε μία από τις 4 στολές που φέρουν την υπογραφή των προβαλλόμενων αστέρων του ΑΚ Μιλάν!
■ Πληροφορίες προϊόντωνn: http://toyotires-milan.com/movie/en/products/

  
 Λίγα Λόγια για την Toyo Tire Ευρώπης

Η Toyo Tire Ευρώπης είναι η Ευρωπαϊκή κεντρική διοίκηση της Ιαπωνικής κατασκευάστριας εταιρείας. Είναι υπεύθυνη για το εμπόριο των προϊόντων της Toyo Tire στην Ευρώπη και για την πώληση των βασικών προϊόντων της που είναι τα ελαστικά. Με εγκαταστάσεις σε πάνω από 100 χώρες, η Toyo Tire εμπορεύεται διάφορα ανταλλακτικά οχημάτων, όπως ελαστικά και ανταλλακτικά καθισμάτων από ουρεθάνη, σε αυτοκινητοβιομηχανίες σε όλον τον κόσμο.



■ Λίγα Λόγια για την Toyo Tire & Rubber Co., Ltd και τον ποδοσφαιρικό σύλλογο ΑΚ Μιλάν
Με γνώμονα την φράση «έχοντας το κίνητρο για απόδοση», η Toyo Tire & Rubber πρόσεξε την ίδια δέσμευση για απόδοση στον ΑΚ Μιλάν και τον Απρίλιο του 2014 έγινε η πρώτη Ιαπωνική εταιρεία που στηρίζει επίσημα την ομάδα ως Επίσημος Χορηγός. Η συμφωνία χορηγίας είναι πολυετής, καλύπτοντας τις σαιζόν 2013–14*, 2014–15 και 2015–16.
*Η συμφωνία ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2014 και η πρώτη σαιζόν κάλυψε τρεις μήνες: Απρίλιο-Ιούνιο του 2014.

■ Λίγα Λόγια για το ελαστικό Proxes T1 Sport 
Σχεδιασμένο για το Ευρωπαϊκό σπορ πρέμιουμ αυτοκίνητο, τα ελαστικά Proxes T1 Sport παρέχουν αυξημένο έλεγχο σε βρεγμένα και στεγνά οδοστρώματα. Ο ασύμμετρος σχεδιασμός τους πέλματος επιτρέπουν υψηλές επιδόσεις στις στροφές, ενώ το άκαμπτο πλήρωμα της στεφάνης και η αυξημένη διανομή της πρόσφυσης παρέχουν ενισχυμένη απόκριση τιμονιού, φρενάρισμα και έλεγχο στις στροφές.

Επικοινωνία: press@toyotires.eu
 

 

 

 

 

Τελευταία Νέα