Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Ο Ken Block Πρέσβης των Proxes

25 Φεβρουαρίου 2016

Η Toyo Tire ανακοινώνει ότι έχει συνάψει συμφωνία με τον διεθνώς αναγνωρισμένο Αμερικανό οδηγό αγώνων και την ομάδα του, Hoonigan Racing Division.

(Ken Block : Hoonigan Racing Division)

Ο Ken Block είναι οδηγός αγώνων και αθλητής έχοντας συμμετάσχει με επιτυχία σε πολλούς αγώνες. Σήμερα, ο Block επικεντρώνεται σε αγώνες δρόμου και στην εξαιρετικά επιτυχημένη ταινία franchise. Η ταινία έχει θεαθεί 350 εκατομμυρίων φορές και προβάλει την καταπληκτική του οδήγηση..

Η ταινία Gymkhana EIGHT θα προβληθεί πρώτη φορά στο YouTube την 1η Μαρτίου, 6μμ Ευρωπαϊκή Ώρα. Προβάλλει το ολοκαίνουριο μοντέλο Ford Fiesta ST RX43 που φορά ελαστικά Proxes R1R της Toyo. Η ταινία αυτή παρέχει στους ενθουσιαστές του αυτοκινήτου παγκοσμίως μια άμεση ματιά στις επιδόσεις των ελαστικών Proxes R1R's σε σκληρές συνθήκες.

Η πρώτη συνεργασία της Toyo Tire και του Ken Block είναι για την ταινία Gymkhana EIGHT video. Δείτε την ταινία Gymkhana EIGHT: https://www.youtube.com/watch?v=8-UEF6OJOT4

Στην ταινία Gymkhana EIGHT, δίνεται η ευκαιρία στους οπαδούς να έχουν μια επίσημη ματιά στην Φιέστα του Block, αλλά στα ελαστικά της Toyo.

Η Toyo Tire θα συνεχίσει να στηρίζει τον Ken Block ως ο πρέσβης των ελαστικών Proxes και η συνεργασία αυτή θα ενισχύσει την αναγνώριση της εμπορικής ταυτότητας.

Τελευταία Νέα