Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Εργοστασιακός Εξοπλισμός για το Νέο Toyota Prius

8 Μαρτίου 2016

Το Ελαστικό NanoEnergy υιοθετείται στον Εργοστασιακό Εξοπλισμό του νέου Toyota Prius 

Οσάκα, Ιαπωνία – 9 Μαρτίου, 2016 – Η Toyo Tire & Rubber Co., Ltd. (με πρόεδρο τον κύριο Takashi Shimizu) ανακοινώνει την υιοθέτηση από την Toyota του ελαστικού NanoEnergy στον εργοστασιακό εξοπλισμό του νέου μοντέλου Prius, το οποίο πωλείται στην Ιαπωνία από τον Δεκέμβριο του 2015.

   
NanoEnergy J61 NanoEnergy R41

Το ελαστικό NanoEnergy είναι το παγκόσμιο ελαστικό με υψηλή απόδοση στην κατανάλωση καυσίμου της Toyo. Για να επιφέρει ισορροπία ανάμεσα στην υψηλή απόδοση στην κατανάλωση καυσίμου και στην πρόσφυση σε βρεγμένα οδοστρώματα, η Toyo Tire έχει αναπτύξει την Τεχνολογία Nano Balance*1, αποκλειστική τεχνολογία πλατφόρμας για το σχεδιασμό ελαστικών υλικών σε μοριακό επίπεδο. 

Πατήστε εδώ για να μάθετε περισσότερα για την Τεχνολογία Nano Balance: http://www.toyo-rubber.co.jp/english/rd/nano/
 

 

Με την τεχνολογία αυτή, η εταιρεία έχει αναπτύξει ένα αυθεντικό ελαστικό για εργοστασιακό εξοπλισμό που συνδυάζει λειτουργικότητα υψηλών επιδόσεων με την υψηλή απόδοση κατανάλωσης καυσίμου, όπως απαιτεί το νέο μοντέλο Prius.

Η σειρά NanoEnergy θα χρησιμοποιείται ως εργοστασιακός εξοπλισμός στην Ιαπωνία, αλλά και στην Ευρώπη, την Βόρεια Αμερική και σε άλλες αγορές του εξωτερικού όπου πωλείται το νέο μοντέλο Prius.

Διαστάσεις Ελαστικών Ονομα Ελαστικού
Αγορές όπου πωλείται το ελαστικό
 

195/65 R15 91H
 
 NanoEnergy J61  Ευρώπη

 215/45 R17 87W
 
 NanoEnergy R41  Ιαπωνία, Ευρώπη

Με σκοπό την μείωση διαρροής ενέργειας κατά το φρενάρισμα, η Toyo Tire ανέπτυξε την Τεχνολογία Nano Balance, που ελέγχει τον σχεδιασμό ελαστικών υλικών σε μοριακό επίπεδο. Αυτή η τεχνολογία πλατφόρμας ενσωματώνει τέσσερα στοιχεία έρευνας νανο-επιπέδων, ανάλυσης, σχεδιασμού και παραγωγής ελαστικών υλικών σε μια διαδικασία ανάπτυξης τεχνολογίας που αποτελεί καινοτομία για την τεχνολογία ελαστικών νέας γενιάς. 

*Έχει δοθεί στην Toyo Tire η έγκριση της Toyota Motors για την απεικόνιση των οχημάτων. Η επαναχρήση και αναπαραγωγή αυτών των εικόνων απαγορεύεται.

Τελευταία Νέα