Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Βιντεο Προβολης της Λεστερ Σιτι

10 Αυγούστου 2016

Οσάκα, Ιαπωνία – 5 Αυγούστου, 2016 - η Toyo Tire & Rubber Co., Ltd. (με κεντρικά γραφεία στην Οσάκα και πρόεδρο τον κο Takashi Shimizu) ανακοινώνει ότι έχει κυκλοφορήσει ένα βίντεο υπέρ της Ποδοσφαιρικής Λέσχης Λέστερ Σίτυ που χορηγείται από την εταιρεία με σκοπό την έναρξη του Πρέμιερ Λιγκ 2016/2017 της Αγγλίας τον Αύγουστο. Το βίντεο προβάλλεται διεθνώς στο κανάλι YouTube από τις 9 Αυγούστου(https://youtu.be/5GZyifBOsO

Την προηγούμενη σεζόν 2015/2016, η ομάδα κέρδισε το πρώτο της πρωτάθλημα Πρέμιερ Λινκ από τότε που ιδρύθηκε το 1984. Προκλήθηκε σάλο στην πόλη Λέστερ όταν περίπου 240,000 οποδοί από 300,000 κατοίκους συγκεντρώθηκαν στην επινίκεια παρέλαση της ομάδας. 

Με την έναρξη της νέας σεζόν, η Toyo Tire θα βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας, ως ο επίσημος χορηγός της. Με την αφορμή αυτή, η Toyo Tire γύρισε ένα βίντεο με τίτλο "Ομάδα Λέστερ Σίτι-Νέα Έκπληξη" [Leicester City Football Club – “Surprise again”] για να στηρίξει την ομάδα. Επέλεξε τον τίτλο "΄Νέα Έκπληξη" για να εκφράσει την ελπίδα ότι οι δρόμοι της πόλης Λέστερ θα πλημμυρίσουν για μια ακόμη φορά από την χαρά της νίκης.

Το βίντεο προβάλλει τις ελπίδες και τους στόχους του διευθυντή και των παικτών, καθώς περιμένουν με προσμονή την έναρξη της σεζόν. Διακατέχονται από μαχητικότητα, αρνούμενοι να εφησυχαστούν από την περσινή τους νίκη.

Η ακόρεστη ενεργητικότητα και το δυναμικό πνεύμα τους δένει με την φιλοσοφία της Toyo Tire, που ήταν και ο λόγος που συμφώνησε να χορηγήσει την ομάδα για τρίτη σεζόν.

Η εταιρεία θα συνεχίσει να προωθεί την αξία των προϊόντων χρησιμοποιώντας υλικά πρώτης ποιότητας με παγκόσμια απήχηση.

Τελευταία Νέα