Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Η Ομαδα Opel Ντακαρ στο Ραλι του Δρομου του Μεταξιου

8 Ιουλίου 2016

Η ομάδα του Opel Ντακάρ, που αγωνίζεται με ελαστικά Open Country M/T-R, διαστάσεων  235/85 R16, αγωνίζεται στο Ράλι του Δρόμου του Μεταξιού στην Μόσχα. 

Από το Ολυμπιακό Στάδιο Λουζνικί, με την τελετή εκκίνησης στην Κόκκινη Πλατεία, οι οδηγοί ξεκνίησαν τον εξοντωτικό αγώνα διαρκείας 15 ημερών που θα διασχίσει 3 χώρες. Οι οδηγοί των αγώνων θα αντιμετωπίσουν εδάφη όλων των ειδών, καταφθάνοντας στο Πεκίνο στις 24 Ιουλίου. Σε αυτόν το μαραθώνιο αγώνα των 10,000 χλμ, θα αντιμετωπίσουν εδάφη με άμμο, χαλίκι, λάσπη και πράσινο. Ο πρώτος ειδικός αγώνας ήταν μια διαδρομή 2χλμ στην Αρένα Καζάν, που προετοιμάστηκε ειδικά για να έχουν οι θεατές μια εκπληκτική θέα των αυτοκινήτων εν δράσει. Ο πραγματικός αγώνας ξεκινά στο 2ο στάδιο με μια ειδική διαδρομή 136Κ προς την Ούφα.


Ο Balázs Szalay με συνοδηγο΄τον László Bunkoczi αγωνίζονται με το Opel Mokka, εξοπλισμένο με ελαστικά της Toyo Tire, τα οποία επιλέχτηκαν χάρη στην στιβαρή κατασκευή τους και την υψηλή χιλιομετρική τους απόδοση, ακόμα και σε συνθήκες αγώνα, δίνοντας στην ομάδα αξιοπιστία σε ακραίες συνθήκες. 


Η ομάδα έχει μια μακρά και μεγάλη μάχη στην προσπάθειά της να μείνει κοντά στις κορυφαίες ομάδες. 1η θέση έχει η ομάδα της Peugeot με οδηγούς τον Stephane Peterhansel, που είναι ο τωρινός νικητής του Ράλι Ντακάρ και πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής και τον Sebastian Loeb. Η πρώην νικήτρια ομάδα του Ράλι Ντακάρ, X-Raid, θα αγωνιστεί κι αυτή με δύο από τα νικηφόρα της Μίνι, δυσκολεύοντας τον αγώνα για τον Balázs ακόμα πριν αρχίσει.  

Παρακολουθείστε το ράλι στο www.silkwayrally.com

Τελευταία Νέα