Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Πλατινενια Συνεργασια- Gamba Osaka

27 Ιουνίου 2016

Η Toyo Tire & Rubber Co., Ltd. (με πρόεδρο τον κο. Takashi Shimizu) ανακοινώνει την διετή Πλατινένια Συνεργασία με την Ιαπωνική Ποδοσφαιρική Ομάδα Gamba Osaka.

Η Gamba Osaka είναι μία από τις 10 ποδοσφαιρικές λέσχες που συνέβαλε στην ίδρυση του J-League το1993. Η ομάδα έχει κερδίσει τον τίτλο J1 league το 2005 και υπήρξε νικήτρια στο Τσάμπιονς Λιγκ της Ασιατικής Συνομοσπονδίας Ποδοσφαίρου το 2008.  Τοπικά, το 2014 κέρδισε το πρωτάθλημα Triple Crown στο J1 παίρνοντας το κύπελλο Emperor και Nabisco. 

Η χορηγία αυτή της Toyo Tire αποτελεί ένα ακόμη βήμα στη νέα διεθνή της φιλοσοφία προϊοντων "Καταπλήσσοντας τον Κόσμο". Αυτό που οδήγησε στην λήψη της απόφασης να χορηγήσει την Gamba Osaka είναι η ικανότητά της να ξεπερνάει το αναμενόμενο με τεχνικές δεξιότητες και δημιουργική καινοτομία.

Έχοντας την φιλοσοφία να προκαλεί τους αντίπαλους και να στοχεύει στην κορυφή, η Gamba Osaka ταιριάζει απόλυτα με την φιλοδοξία της Toyo Tire να "Καταπλήσσει τον Κόσμο".

Η στολή των παικτών θα προβάλλουν το λογότυπο της Toyo Tire, πράγμα που χαρίζει στην Τoyo Tire δυναμική παρουσία σε όλους τους αγώνες J1. Επίσης, μεταφέρεται σε μια νέα έδρα την επόμενη σεζόν, στο Ποδοσφαιρικό Γήπεδο Suita City χωριτικότητας 40,000 ατόμων, πράγμα που διπλασιάζει σχεδόν τον αριθμό των θεατών.

Πρόσθετες πληροφορίες για την χορηγία:
* Διάρκεια συμβολαίου: 1 Ιουλίου, 2016 με 31 Ιανουαρίου 2018
* Διαφημιστικές Πινακίδες στο Στάδιο Suita City 
* Η στολή της ομάδας Gamba Osaka U23 που θα παίζει στους αγώνες J3 θα φέρει το λογότυπο της Toyo Tire

 

Τελευταία Νέα