Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Νέα Ταινια της Σειρας "Καταπλησσοντας τον Κοσμο"

11 Μαΐου 2016

Γιορτάζοντας την Απόκτηση του Πρώτου Τίτλου της Ομάδας στο Αγγλικό Πρέμιερ Λινκ,
η TOYO TIRE Δημιουργεί Νέα Ταινία Προώθησης

Η Toyo Tire (UK) Ltd., η αγγλική εταιρεία Διανομής Ελαστικών της Toyo Tire & Rubber Co., Ltd, γιορτάζει τη απόκτηση του πρώτου τίτλου του Αγγλικού Πρέμιερ Λινκ της Λέστερ Σιτι με την προβολή της νέας ταινίας της σειράς "Καταπλήσσοντας τον Κόσμο" με τίτλο "Μόνο όσοι Προωθούν την Υπέρβαση των Ορίων μπορούν να Αλλάξουν τον Κόσμο". Η πρώτη προβολή της ταινίας έγινε στις 10 Μαίου, 2016. (https://www.youtube.com/watch?v=-FsjG0aKFAM&feature=youtu.be

 

Με τα γραφεία της κοντά στην έδρα της Λέστερ Σίτι, η Toyo Tire (UK) Ltd. (εφεξής TUK) έγινε επίσημος χορηγός της τοπικής ομάδας το 2014, όταν προωθήθηκε η ομάδα στο Αγγλικό Πρέμιερ Λινκ. Έκτοτε, η TUK ανέπτυξε ένα φάσμα συνεργατικών καμπανιών με την ομάδα. 

Η Λέστερ Σίτι είναι η πρώτη ομάδα του Πρέμιερ Λινκ που όχι μόνο διαθέτει τα χαρακτηριστικά ενός ανεπανάληπτου κατορθώματος, αλλά έχει χειροκροτηθεί παγκοσμίσως για την εξέλιξή της. 

Το συνεχές πείσμα της Λέστερ Σίτι στην επιδίωξη του μεγαλείου συνάδει με την παγκόσμια φιλοσοφία της Toyo Tire. Για τον λόγο αυτό, η εταιρεία είναι πολύ περήφανη που χορηγεί την ομάδα και συγχαίρει τους παίκτες και τον οργανισμό για τα κατορθώματά τους. 

Για να γιορτάσει παρέα με τους τοπικούς οπαδούς, καθώς και με τους οπαδούς σε όλον τον κόσμο, η Toyo Tire έχει γυρίσει μια ταινία για να τιμήσει τον θρίαμβο της ομάδας με τίτλο "Καταπλήσσοντας τον Κόσμο - Μόνο όσοι Προωθούν την Υπέρβαση των Ορίων μπορούν να Αλλάξουν τον Κόσμο". 

Η Toyo Tire προβάλλει παγκοσμίως την ταινία στο κανάλι YouTube με το σλόγκαν της εταιρείας "Καταπλήσσοντας τον Κόσμο". Η ταινία μικρού μήκους δείχνει την αμείλικτη αποφασιστικότητα των παικτών, όπως των Vardy και Mahrez και το πάθος του διευθυντή της Λέσχης, Claudio Ranieri.

Αποβλέποντας πάντα να υπερβούν τις προσδοκίες των καταναλωτών και να παρέχουν ανεπανάληπτες εκπλήξεις στον κόσμο, η Toyo Tire έχει όλα τα προσόντα για να παρέχει πρόσθετη αξία.


Περίληψη της Ταινίας: Surprising the world – Only those who keep on driving can change the world

Στην ιστορία με τίτλο "Ποιος το Φανταζόταν;", η ταινία ξεκινά προβάλλοντας μια απλή και λιτή Αγγλική πόλη. 

Η πόλη, όμως, σταδιακά μεταμορφώνεται και γίνεται το σκηνικό ενός απίστευτου θαύματος με τον Jamie Vardy, πρώην εργάτη εργοστασίου, που θα σπάσει ρεκόρ σκοράροντας σε πολλούς αγώνες Πρέμιερ Λινκ κατά σειρα και με τους Kasper Schmeichel, Danny Drinkwater, ο οποίος – παρατημένος από την προηγούμενη ομάδα του - επιστρέφει για να την νικήσει και με έναν άγνωστο σαμουράι, τον Shinji Okazaki, ο οποίος διαλύει τους αντίπαλους.  

Αποτελεί φόρο τιμής στον διευθυντή, Claudio Ranieri. Ενώ πιστευόταν ότι στόχος του ήταν απλά να αποφύγει τον υποβιβασμό, χάρη στην καθοδήγησή του, η ομάδα απόλαυσε μια τέτοια τιμητική ημέρα, καθώς οδήγησε τους παίκτες στο να κατορθώσουν αυτό που ήταν πιστευόταν ότι ήταν αδύνατον -ακόμα και από τους πιο πιστούς οπαδούς. 

Μόνο το απίστευτο μπορεί να μάς εκπλήξει και να μάς φέρει χαρά. Και, με την πάροδο του χρόνου, αυτό θα θυμόαστε. Μόνο όσοι συνεχίζουν να υπερβαίνουν τα όριά τους, μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο. 

Για την Toyo Tire & Rubber Co., Ltd.
Η Toyo Tire & Rubber Co., Ltd. δρα σε όλη την υφήλιο, επικεντρωμένη στην κατασκευή και εμπορία ελαστικών. Με εταιρείες σε πάνω από 100 χώρες και περιοχές, η Toyo Tire εμπορεύεται ένα ευρύ φάσμα προϊόντων αυτοκινήτων, από ελαστικά μέχρι καθίσματα από ουρεθάνη.   

Για την Toyo Tire & Rubber Co., Ltd. και την Ποδοσφαιρική Ομάδα Λέστερ Σίτι

Με το επίσημο σλόγκαν "driven to perform”  [κίνητρο η υψηλή απόδοση], η Αγγλική θυγατρική εταιρεία Toyo Tire (UK) Ltd. της Toyo Tire & Rubber Co., Ltd. διαπίστωσε την ίδια δέσμευση στην απόδοση της Ποδοσφαιρικής Ομάδας Λέστερ Σίτι. Τον Αύγουστο του 2014, τα δύο μέρη υπέγραψαν συμβόλαιο επίσημης χορηγίας. Το συμβόλαιο είναι πολυετές, καλύπτοντας τις σεζόν Αύγουστος 2014-Μάιος 2015 και Αύγουστος 2015-Μάιος 2016. 

 

Για πληροφορίες Τύπου, επικοινωνήστε εδώ: press@toyotires.eu

 

Τελευταία Νέα