Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

ΑΚ Μιλαν εναντιον Αυτοκινητων Ολισθησης (drift)

1 Δεκεμβρίου 2016

Η Toyo Tire κυκλοφορεί και τρίτη διαφημιστική ταινία με πρωταγωνιστές παίκτες της ΑΚ Μίλαν

Η Ιαπωνική κατασκευάστρια εταιρεία ελαστικών, Toyo Tire & Rubber Co., Ltd. κυκλοφορεί την τρίτη διαφημιστική της ταινία με τίτλο «ΑΚ Μίλαν εναντίον Αυτοκινήτων Ολίσθησης (drift)» όπου πρωταγωνιστούν παίκτες της φημισμένης Ιταλικής ποδοσφαιρικής ομάδας Σέριε Α, ΑΚ Μίλαν. Κυκλοφόρησε παγκοσμίως την 1η Δεκεμβρίου, 2016.

https://youtu.be/MRBp9srnOxM)

Σκοπός της Toyo Tire είναι να παρέχει το στοιχείο της «έκπληξης» μέσα από φαντασία και καινοτομία τεχνολογίας που να συγκινεί τους θεατές. Με την παγκόσμια στρατηγική μάρκετινγκ και το κεντρικό μήνυμα «Καταπλήσσοντας τον Κόσμο», η Toyo Tire συνεργάστηκε για άλλη μια φορά χορηγώντας την ομάδα ΑΚ Μιλάν και τους αστέρες της. Το αποτέλεσμα της συνεργασίας είναι η ταινία «ΑΚ Μίλαν εναντίον Αυτοκινήτων Ολίσθησης (drift)», με πρωταγωνιστές τους αστέρες της ΑΚ Μίλαν, όπως οι Keisuke Honda, Alessio Romagnoli, Ignazio Abate και Gabriel Ferreira.

Το κεντρικό θέμα της ταινίας είναι το «Συγχρονισμένο Πάθος». Η ιστορία διαδραματίζεται σ’ ένα κολοσσαίο, όμοιο με το ιστορικό Κολοσσαίο της Ιταλίας. Οι αστέρες της ΑΚ Μίλαν συναγωνίζονται με δύο αυτοκίνητα σπορ (Nissan GT-R & Toyota GT86) που είναι εξοπλισμένα με ελαστικά Toyo Proxes. Τόσο οι παίκτες, όσοι και τα αυτοκίνητα είναι σε απόλυτο συγχρονισμό ενώ πασάρουν την μπάλα με ελιγμούς ντόνατς και δίδυμη ολίσθηση (twin drifts) προς αγαλλίαση των θεατών του κολοσσαίου.

Αφού οι σημερινοί παίκτες της ΑΚ Μίλαν έχουν επιδείξει το ταλέντο τους, ο θρυλικός πρώην παίκτης, Franco Baresi, με τον αριθμό 6 κάνει την εμφάνισή του.

Οι μοναδικές και συναρπαστικές ιστορίες που αφηγούνται οι παίκτες της ΑΚ μίλαν μαζί με τα αυτοκίνητα σπορ έχουν γίνει viral και έχουν κερδίσει την αγάπη πολλών οπαδών στον κόσμο.

・Πρώτη Ταινία : «ΑΚ Μίλαν εναντίον Υπέρ-Αυτοκινήτου» (Νοέμβριος 2014) https://youtu.be/M092PBHytC8

・Δεύτερη Ταινία : «Κυνήγι στο Μιλάνο» (Δεκέμβριος 2015) https://youtu.be/VMFRylJaVmY

Αποβλέποντας πάντα στην υπέρβαση των προσδοκιών των καταναλωτών και στην τήρηση της υπόσχεσης να «καταπλήξει τον κόσμο» όσο κανένα άλλο προϊόν, η Toyo Tire σκοπεύει να συνεχίζει να αναζητεί νέους τρόπους και προσφέρει εκπλήξεις και απόλαυση.

Πληροφορίες
Τίτλος «ΑΚ Μίλαν εναντίον Αυτοκινήτων Ολίσθησης (drift)» "AC Milan vs. Drift Cars
Πρωταγωνιστές Keisuke Honda (Ιαπωνία), Alessio Romagnoli (Ιταλία), Ignazio Abata (Ιταλία),
Gabriel Ferreira (Βραζιλία), Franco Baresi (Ιταλία), και άλλοι.
Τοποθεσίες Ιμπαράκι Ιαπωνάις, Μιλάνο Ιταλίας
Προβολή Ταινίας
YouTube, Επίσημες ιστοσελίδες της Toyo Tire, Σελίδες του Facebook  
Διάρκεια: 90 δευτερόλεπταYouTube URL: https://youtu.be/MRBp9srnOxM
Διαφημιστική ιστοσελίδα της TOYO TIRE: http://toyotires-milan.com/
Οδηγοί
Nissan GT-R, Masato Kawabata (Ομάδα TOYO TIRES Drift)
Toyota 86, Hideyuki Fujino (Ομάδα TOYO TIRES Drift)

 

Τελευταία Νέα