Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

1ος Γύρος του Βρετανικού Rallycross MSA TOYO TIRE

22 Μαρτίου 2017

Στις 19 Μαρτίου, ο Nathan Heathquote τερμάτισε πρώτος στον εναρκτήριο γύρο του Βρετανικού Πρωταθλήματος Rallycross MSA στην Πίστα Croft, σημειώνοντας την έναρξη της κορυφαίας κατηγορίας Supercar.

Ο Nathan Heathcote στο βάθρο  Το Citröen C4 στην πρώτη θέση με οδηγό τον Heathcote

Ο 20χρονος οδηγός του Citroen προκρίθηκε τρίτος στον τελικό. Μετά από μια τολμηρή προσπέραση στην πρώτη στροφή, ο Heathcote πήρε το προβάδισμα διατηρώντας την πρώτη θέση μέχρι την γραμμή του τερματισμού. Ο Kevin Procter, έχοντας σημειώσει αργή εκκίνηση, πρόλαβε τον Heathquote στον τελευταίο γύρο και άσκησε μεγάλη πίεση, αλλά τελικά τερμάτισε στην δεύτερη θέση και ο O'Donovan τερμάτισε στην τρίτη θέση. 

"Είμαι πολύ χαρούμενος που τερμάτισα πρώτος" είπε ο Heathcote. “Είδα τον Warren Scott να φρενάρει πρώιμα στην πρώτη στροφή και είπα να το τολμήσω και κατάφερα να τον προσπεράσω από την έξω μεριά. Δεν μπορούσα να διακρίνω τίποτα στους καθρέφτες μου σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Ο επόμενος αγώνας είναι στην έδρα μου, στο Lydden Hill. Στις δοκιμές που έχω κάνει εκεί ήμουν αρκετά γρήγορος και γι αυτό ανυπομονώ να αγωνιστώ ξανά".

Το Βρετανικό Πρωτάθλημα Rallycross είναι το μεγάλο γεγονός γενικά του Βρετανικού Rallycross. Σε αυτό συναγωνίζονται επτά κατηγορίες: Super Retro Retro 1600, Super 16000 BMW Mini Hot Hatch, Swift Sport, RX150, Junior, Supernational και Supercar. 

Το Βρεταννικό Rallycross Toyo Tires MSA θα έχει πάνω από 30 εκρηκτικούς αγώνες τεσσάρων γύρων σε όλες τις κατηγορίες. Οι καλύτεροι οδηγοί αγώνων θα διακριθούν για τον τελικό των 6 γύρων και τον ημιτελικό των ανώτερων κατηγοριών. 

Μετά από αυτόν τον συναρπαστικό εναρκτήριο γύρο, όλο ανυπομονούν για τον 2ο γύρο στο Lydden Hill στις 17 Απριλίου. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.rallycrossbrx.com

Τελευταία Νέα