Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Καμπάνια Proxes Sport στην Γερμανία και Αυστρία

1 Απριλίου 2017

Η TOYO TIRE Γερμανίας ξεκίνησε την 1η Απριλίου μια άνευ προηγουμένου καμπάνια πώλησης για τους οδηγούς της Γερμανίας και της Αυστρίας.

Η καμπάνια ξεκίνησε με το σλόγκαν "Erst Gas, dann Spaß" [Πρώτα το Αέριο, μετά η Διασκέδαση], ανταμείβοντας τους οδηγούς της Γερμανίας και της Αυστρίας που προμηθεύονται καλοκαιρινά ελαστικά "Proxes Sport" με κουπόνι Eventim αξίας 80€.

Το κουπόνι ισχύει για όλες τις εκδηλώσεις που προσφέρονται μέσω του EVENTIM.de. Αυτό χαρίζει στον αγοραστή ελαστικών Proxes Sport πολλές επιλογές εκδηλώσεων, από συναυλίες και αθλητικά γεγονότα έως και σταντ-απ κόμεντι. Η καμπάνια θα τρέχει όλο τον μήνα του Απριλίου και το μόνο που έχουν να κάνουν οι αγοραστές είναι να καταχωρούν την αγορά τους σε ένα απλό ηλεκτρονικό έντυπο που υπάρχει στην ιστοσελίδα www.toyo.de/gutschein.

Η ίδια ιστοσελίδα παρέχει περισσότερες πληροφορίες για την καμπάνια.  

Διαφήμιση Proxes Sport  Διαφημιστικός Πίνακας

Η καμπάνια διαφημίζεται σε περιοδικά, στο Facebook και το Instagram, καθώς και σε ειδικές προωθητικές ενέργειες αγώνων με την  Fortuna Düsseldorf και την U19 Champions Trophy. Έχουν, επίσης, τοποθετηθεί μεγάλες διαφημιστικές πινακίδες 9 τμ. σε στρατηγικά αστικά σημεία σε όλη την Γερμανία.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.toyo.de/gutschein

Τελευταία Νέα