Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Η Toyo Tire Χορηγός της Ημέρας Ιαπωνίας 2017

23 Μαΐου 2017

Η Toyo Tire Χορηγός της Ημέρας Ιαπωνίας 2017

Την 21η Μαΐου εορτάστηκε η ετήσια Ημέρα της Ιαπωνίας 2017 στο Ντίσελντορφ με 650,000 επισκέπτες. Πρόκειται για μεγάλη εκδήλωση που προσελκύει όσους ενδιαφέρονται για την Ιαπωνική κουλτούρα. Η Toyo Tire ήταν χορηγός της Ημέρας της Ιαπωνίας και συμμετείχε στον εορτασμό μαζί με την Φορτούνα Ντίσελντορφ.

  Η Φορτούνα Ντίσελντορφ & η Toyo Tire στο Johannes-Rauh-Platz Ζωντανό Πρόγραμμα

Το σημείο προβολής της Toyo Tires και της Φορτούνα Ντίσελντορφ βρισκόταν στο Johannes-Rauh-Platz δίπλα στην σκηνή όπου έγιναν διάφορες αθλητικές παραστάσεις. Είχε ένα περίπτερο προβολής και ένα μικρό γήπεδο ποδοσφαίρου για τα παιδιά. Με μια συμβολική συνεισφορά του ποσού του €1 προς την Aktion Medeor, τα παιδιά μπορούσαν να παίξουν στο γήπεδο αυτό και να κερδίσουν μια μπάλα ποδοσφαίρου Toyo Tire. 

Μπλούζες Μακώ  Δώρα

Επιπλέον, η Toyo Tire και η Φορτούνα Ντίσελντορφ διένειμε παιδικές μπλούζες μακώ και πάνω από 1,000 γονείς και παιδιά έλαβαν τις μπλούζες αυτές με ενθουσιασμό. Όχι μόνο αυτό, αλλά και τα προϊόντα της Φορτούνα Ντίσελντορφ αύξησαν τις δωρεές υπέρ της Aktion Medeor.

Για άλλη μιά φορά και με την συμμετοχή της στην Ημέρα της Ιαπωνίας 2017, η Toyo Tire ενίσχυσε το κύρος της ως κατασκευαστής ελαστικών με ενδιαφέρον για τα αθλήματα, όχι μόνο στην περιοχή του Ντίσελντορφ, αλλά και σε ολόκληρη την Γερμανία.

Τελευταία Νέα