Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Εθνικός Συνεργάτης - Παγκόσμια Πρωταθλήματα IAAF

7 Ιουνίου 2017

Η Toyo Tire Εθνικός Συνεργάτης Παγκόσμιων Πρωταθλημάτων Λονδίνου 2017 της IAAF

Η Toyo Tire ανακοινώνει ότι έχει γίνει Εθνικός Συνεργάτης στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα 2017 του Λονδίου της Διεθνούς Ένωσης Ομοσπονδιών Κλασσικού Αθλητισμού (IAAF). Η συνεργασία επιδεικνύει την αυξανόμενη δέσμευση της Toyo στις αθλητικές εκδηλώσεις. 

Τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα της IAAF που πρωταγωνιστούν μόνιμα στο αθλητικό ημερολογόγιο, διεξάγονται στο Λονδίνο στις 4-13 Αυγούστου, 2017. Στα πρωταθλήματα που διεξάγονται στο εμβληματικό Ολυμπιακό Πάρκο Queen Elizabeth συμμετέχουν 2000 από τους καλύτερους αθλητές.

Όπως και τα εισητήρια για τα Πρωταθλήματα, τα ελαστικά της Toyo Tire είναι σε υψηλή ζήτηση και σημειώνουν υψηλές πωλήσεις το 2017. Η εισαγωγή του νέου ελαστικού Proxes Sport ωθούν τα όρια για την σχεδίαση ελαστικών και την τεχνολογία υλικών σε ανυπέρβλητα επίπεδα.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Τoyo Tire Αγγλλίας, κος Keishi Inoue, καλοσώρισε την συνεργασία αναφέροντας: "Είναι μεγάλη χαρά της Toyo Tire που αναλαμβάνει έναν διακεκριμένο ρόλο στην μεγαλύτερη διεθνή αθλητική εκδήλωση του έτους. Η αφοσίωση, η προετοιμασία και η υιοθέτηση υψηλών προδιαγραφών ισοδυναμούν με την επιδίωξη της καλύτερης επίδοσης εκ μέρους των αθλητών και των κατασκευαστών ελαστικών.”

Για περισσότερες πληροφορίες γύρω από τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα Λονδίνου 2017 της IAAF:
www.iaafworldchampionships.com


Για περισσότερες πληροφορίες για την σειρά ελαστικών αυτοκινήτων, SUV και οχήματα 4x4:
www.toyo.co.uk

*******

Έχοντς ιδρυθεί το 1945, η Toyo Tire είναι μία από τις 20 μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρείες ελαστικών παγκοσμίως και οι πωλήσεις της φτάνουν τα 4 δις USD. Το 2015, η Toyo Tire  γιόρτασε την 70η επέτειο, ανανεώνοντας την αφοσίωσή της στην ποιότητα, την καινοτομοία και την υψηλή απόδοση. Με μακρά ιστορία συμμετοχών σε αθλητικές εκδηλώσεις και γεγονότα μοτοσπόρ, η Toyo Tire είναι χορηγός της AC Milan, Leicester City FC, Zenit St Petersburg και Düsseldorf Fortuna.


Λονδίνο 2017
Η Οργανωτική Επιτροπή του London 2017 διεξάγει τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα της IAAF εκ μέρους της UK Athletics, της Αρχής Μείζονος Λονδίνου και της UK Sport, με την στήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού, Ενημερωτικών Μέσων και Αθλητισμού, σε συνέχεια της απονομής στο Λονδίνο το Νοέμβριο του 2011. 

Τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα Λονδίνου 2017 της IAAF διεξάγονται στις 4-13 Αυγούστου, 2017 στο Ολυμπιακό Στάδιο, παράλληλα με την διεξαγωγή των Παγκόσμιων Πρωταθλημάτων Παραθλητισμού Λονδίνου 2017. Τα δύο αυτά γεγονότα μαζί συνιστούν την μεγαλύτερη αθλητική εκδήλωση του έτους.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.iaafworldchampionships.com

Τελευταία Νέα