Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Βρετανικό Πρωτάθλημα Ράλικρος MSA-Γύρος 4

17 Ιουλίου 2017

Ο 4ος γύρος του Βρετανικού Πρωταθλήματος Ράλικρος πραγματοποιήθηκε στις 22-23 Ιουλίου στην διεθνή πίστα, Mondello Park, κοντά στο Δουβλίνο.

Η μάχη για το πρωτάθλημα εντάθηκε μετά από τρεις γύρους. Η νίκη του Julian Godfrey's τον έβαλε στην 2η θέση της γενικής κατάταξης με διαφορά πέντε πόντων από την πρώτη και τρίτη θέση. Στο μεταξύ, ο Ollie O'Donovan που κατείχε πριν την 2η θέση στην γενική κατάταξη θα κοιτάξει να επανέλθει από το εφιαλτικό σαββατοκύριακο για να διεκδικήσει πάλι την κορυφαία του θέση.  

Ο Julian Godfrey κατά την νίκη του στο Pembrey Δράση τριών τροχών από τον Kevin Proctor

To Mondello Park είναι η μοναδική πίστα της Ιρλανδίας που είναι αδειοδοτημένη από την Διεθνή Ομονοσπονδία Αυτοκινήτου και έχει φιλοξενήσει αγώνες Touring Car, GT και F3. Η χρήση μιας διαφορετικής διάταξης πίστας κάθε μέρα αποτέλεσε μια πρόσθετη πρόκληση, και η πίστα αντιστράφηκε την Κυριακή για τους τελικούς αγώνες. Οι αγώνες απέκτησαν ένα διεθνές υπόβαθρο καθώς συνδύαζε έναν γύρο του Ιρλανδικού πρωταθλήματος ράλικρος με το Βρετανικό Πρωτάθλημα RX της Toyo Tire.

H Toyo είναι περήφανη που είναι χορηγός αυτού του μεγάλου πρωταθλήματος μοτοσπορ και ο κάθε γύρος στην πίστα Mondello Park ήταν συναρπαστικός.

Τελευταία Νέα