Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Φεστιβαλ Εναρξης για την Φορτούνα Ντύσελντορφ

27 Ιουλίου 2017

Καιρό περιμέναμε αυτή την ημέρα! Η Φορτούνα Ντύσελντορφ, με την οποία έχουμε παρατείνει πρόσφατα την συνεργασία μας, γιόρτασε την έναρξη της νέας σεζόν ποδοσφαίρου 2017-2018 της δεύτερης εθνκής στην Γερμανία με ένα οικογενειακό φεστιβάλ. Μετά το φεστιβάλ ακολούθησε ένας φιλικός αγώνας κι ένα πάρτυ για τους οπαδούς. Όλα έγιναν στην έδρα της Φορτούνα:  Düsseldorf Flingern Broich.

Ως ο νέος και περήφανος χορηγός της, η Toyo Tire ήρθε στην εκδήλωση με το μεγάλο φορτηγό της. Πέρα από τα πολλά βραβεία που δόθηκαν σε διαγωνισμούς, οργάνωσε δραστηριότητες για τους οπαδούς που ήρθαν στο φεστιβάλ, όπως βάψιμο προσώπου και φωτογράφιση στον θάλαμο φωτογράφισης. 

Οπαδοί όλων των ηλικιών απόλαυσαν τις δραστηριότητες και ήταν ιδιαίτερη χαρά για μας που είχαμε την δυνατότητα να έρθουμε σε άμεση επαφή μαζί τους. Η φιλική ατμόσφαρα στην εκδήλωση χάρισε μια πολύ όμορφη μέρα σε όλους μας.

Όπως και οι οπαδοί, η Toyo Tire προσμονεί την έναρξη της σεζόν και εύχεται στον συνεργάτη της καλή επιτυχία στον εναρκτήριο αγώνα που θα γίνει το Σάββατο, 31/07 με αντίπαλο την Eintracht Braunschweig

 

 

Εμφανής η Καλή Διάθεση στο σταντ της Toyo Tire Διαγωνισμός με δώρο μια φανέλα της Φορτούνα
Βάψιμο Προσώπου για τους Μελλοντικούς Παίκτες της Φορτούνα Ο Justin και ο Emre στον Θάλαμο Φωτογράφισης

 

 

Τελευταία Νέα