Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Εθνικός Συνεργάτης της IAAF 2018

14 Φεβρουαρίου 2018

Η Toyo Tire Ευρώπης – (με Πρόεδρο τον κο Kenta Kuribayashi) ανανοικώνει ότι έχει γίνει εθνικός συνεργάτης της Διεθνούς Ένωσης Ομοσπονδιών Κλασικού Αθλητισμού (IAAF) στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου 2018 στο Μπέρμιγχαμ.

Σε συνέχεια της επιτυχημένης συνεργασίας με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα IAAF 2017 στο Λονδίνο, η Toyo Tire ενισχύει περαιτέρω τη συμφωνία της με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου IAAF 2018 στο Μπέρμιγχαμ, προσθέτοντας το λογότυπο Toyo Tires στις αθλητικές μπλούζες.

Οι πωλήσεις των ελαστικών Toyo έσπασαν νέα ρεκόρ στην Ευρώπη το περασμένο έτος και η ζήτηση παραμένει ισχυρή χάρη στα νέα προϊόντα που εισήχθησαν το 2018, όπως το καινοτόμο ελαστικό Proxes Sport SUV. 

 

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου IAAF πραγματοποιείται μεταξύ της 1ης και της 4ης Μαρτίου στο Arena Μπέρμιγχαμ, τον πρωταρχικό χώρο κλειστού στίβου στα Ηνωμένα Βασίλεια. Με πάνω από 700 αθλητές που συμμετέχουν από 154 ομοσπονδίες, τα πρωταθλήματα βρίσκονται σε εξέλιξη και είναι από τα σημαντικότερα που έχουν γίνει.

Ο Πρόεδρος της Toyo Tire Ευρώπης, Kenta Kuribayashi, καλοσώρισε την ανανεωμένη συνεργασία με τη δήλωση "Είμαστε πολύ υπερήφανοι για τη συνεργασία μας με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου IAAF, διότι πιστεύουμε ότι η αφοσίωση και η επιμονή αποτελούν το θεμέλιο τόσο της παγκόσμιας αθλητικής απόδοσης όσο και της ανάπτυξης των ελαστικών"

Για περισστόρες πληροφορίες σχετικά με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου IAAF 2018 στο Μπέρμιγχαμ, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: 

www.wicbirmingham2018.com

Για περισσότερες πληροφορίες για τη σειρά ελαστικών Toyo Tire για αυτοκίνητα, SUV και 4x4, επισκεφτείτε την ισοστελίδα:

www.toyo.co.uk

Τελευταία Νέα