Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Japantag 2018 - Γερμανικο-Ιαπωνικό Φεστιβάλ

5 Ιουνίου 2018

Το 17ο Japantag, γνωστό ως το μοναδικό Γερμανικο-Ιαπωνικό φεστιβάλ, πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της πόλης του Ντίσελντορφ στις 26 Μαΐου. Αυτή η εκδήλωση διοργανώνεται από την πόλη του Ντίσελντορφ και την ιαπωνική κοινότητα εκφράζοντας τη σχέση μεταξύ αυτών των δύο χωρών.

Κάθε χρόνο, εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι από όλη τη Γερμανία και τις γειτονικές χώρες έρχοντα για να συμμετάσχον στο φεστιβάλ. 600.000 φίλοι του ιαπωνικού πολιτισμού γιόρτασαν το 17ο Japantag.

Σε όλο το κέντρο της πόλης του Ντίσελντορφ, οι θεατές ψυχαγωγήθηκαν από τη γερμανική-ιαπωνική ορχήστρα και διάφορες παραστάσεις πολεμικών τεχνών και πολλά άλλα. Το μεγάλο φινάλε της ημέρας ήταν το μεγαλύτερο ιαπωνικό πυροτέχνημα στην Ευρώπη.

Ως χορηγός αυτού του γεγονότος, η Toyo Tire ήταν, επίσης, παρούσα. Μοιράστηκε ένα περίπτερο με την Φορτούνα Ντίσελντορφ δίπλα στον παραλιακό δρόμο του Ρήνου. Ο ηλιόλουστος καιρός προσέλκυσε πολλούς επισκέπτες στο περίπτερο της Toyo Tire. Δόθηκαν δώρα στο κοινό, όπως κορδόνια λαιμού, γλυκά, ιαπωνέζικα ξυλάκια με το σήμα της Toyo καθώς κι ένα λούτρινο μασκοτ "Wakkuma" της Toyo.

 

Τελευταία Νέα