Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Περίπτερο της TOYO TIRE στην Έκθεση Αυτοκινήτου ΤΟΚΥΟ 2019

7 Ιανουαρίου 2019

Η TOYO TIRE παρουσιάζει την κοσμοθεωρία της για τα προϊόντα TOYO TIRES και ΝΙΤΤΟ

Χιόγκο, Ιαπωνίας - 16 Νοεμβρίου 2018 - η Toyo Tire & Rubber Co., Ltd. (με Κεντρικά Γραφεία στο Ιτάμ του Χιόγκο και με Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο τον κο Takashi Shimizu) παρουσιάζει ελαστικά της TOYO TIRE και NITTO στο "Σαλόνι Αυτοκίνητων TOKYO 2019" στο Makuhari Messe, Chiba της Ιαπωνίας στις 11-13 Ιανουαρίου, 2019. 
 
■ TOYO TIRES
Το περίπτερο της TOYO TIRE θα παρουσιάσει μια σειρά από εκθεσιακά αυτοκίνητα που είναι σπάνια και μοναδικά και οι Ιάπωνες θα έχουν για πρώτη φορά την ευκαιρία να δουν το "Hoonitruck" Ford F150 που οδηγεί ο Ken Block στην τελευταία του ταινία Gymkhana 10. Θα εκτεθεί μια ευρεία σειρά προϊόντων της TOYO TIRE που στηρίζουν το αχικό κόνσεπτ “Real Driving” που διευκολύνει την βέλτιστη απόδοση των οχημάτων.
 
Επίσης, κατά τη διάρκεια της έκθεσης, η TOYO TIRE θα πάρει συνεντεύξη από ειδικά προσκεκλημένους, όπως είναι ο Ken Block, παγκόσμιως γνωστός ραλίστας που σπονσάρεται από την TOYO TIRE και από τον Masato Kawabata, τρεις φορές πρωταθλητής στο D1 Grand Prix και μέλος της ομάδας TOYO TIRE DRIFT. Στο περίπτερο θα βρεθεί και ο διάσημος ιάπωνας ηθοποιός, Sho Aikawa, ο οποίος τερμάτισε το Asia Cross Country τον περσινό Αύγουστο. 
 

(Αναπαράσταση του περιπτέρου της TOYO TIRE)

■ ΝΙΤΤΟ
Η παγκόσμιας φήμης μάρκα της ΝΙΤΤΟ, από τη Βόρεια Αμερική, θα παρουσιαστεί στο περίπτερο της ΝΙΤΤΟ και θα δοθεί έμφαση στην κοσμοθεωρία της ΝΙΤΤΟ με δυναμικά φορτηγά και μοντέλα κουπέ, συμπεριλαμβανομένου του νέου Jeep Wrangler, το οποίο έχει σχεδιαστεί και προσαρμοστεί στη Βόρεια Αμερική. 
 

 (Απεικόνιση του περιπτέρου της ΝΙΤΤΟ) 

Σε συνέχεια της περσινής της επιτυχίας, θα ξεκινήσει μια καμπάνια μέσω Instagram στο περίπτερο της TOYO TIRE για να δοθεί μεγαλύτερη προβολή στο συγκεκριμένο προϊόν. Υλοποιείται και μια διαφημιστική καμπάνια πριν την διεξαγωγή της έκθεσης για να ενθαρρυνθούν οι επισκέψεις στα περίπτερα της TOYO TIRE και ΝΙΤΤΟ. 

Ανυπομονούμε να σας δούμε στην ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΚΥΟ 2019.
 
■ Πληροφορίες για την Έκθεση Αυτοκινήτου ΤΟΚΥΟ 2019
Ημερομηνίες: Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου, 2019 – Κυριακή, 13 Ιανουαρίου, 2019
Χώρος Διεξαγωγής: Makuhari Messe, International Exhibition Halls 1-11 & Event Hall
  (Nippon Convention Center, 2-1 Nakase, Mihama-ku, Chiba City, Chiba Prefecture)
Περίπτερα: Toyo Tires Hall 1(West): 126
                Nitto         Hall 1(West): 117
 
Πατήστε τον σύνδεσμο για να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Έκθεσης: Tokyo Auto Salon 2019.
 
Toyo Tire Corporation Corporate Communications Planning Dept.
Hyogo Head office Telephone: +81-72-789-9100
Tokyo office Telephone: +81-3-5822-6621

 

Τελευταία Νέα