Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου

17 Ιανουαρίου 2019

Σε συνέχεια της επιτυχημένης συμμετοχής της με το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στο Βερολίνο, η TOYO TIRE επεκτείνει τη συνεργασία της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στη Γλασκώβη.

Η 35η έκδοση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου, που διεξάγεται στις 1-3 Μαρτίου αποτελεί το αποκορύφωμα του φετινού Ευρωπαϊκού προγράμματος στίβου. Οι κορυφαίοι αθλητές έχουν την ευκαιρία να συναγωνιστούν στο σημαντικότερο Ευρωπαϊκό αθλητικό του 2019, διεκδικώντας τη θέση του νέου Ευρωπαίου Πρωταθλητή Κλειστού Στίβου. Πάνω από 600 αθλητές από 50 χώρες θα συμμετάσχουν στο Emirates Arena.

φωτογραφία: Ευρωπαϊκό αθλητισμό μέσω Getty Images

Ήδη από το 2017, η TOYO TIRE είναι συνεργάτης των Παγκόσμιων Πρωταθλημάτων του IAAF. Πέρυσι, η συνεργασία επεκτάθηκε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ιππασίας του IAAF, το οποίο έλαβε χώρα στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας. Στη Γλασκόβη, η επωνυμία της TOYO TIRE θα προβάλλεται στις πινακίδες που περιβάλλουν τον χώρο του στίβου, σε όλα τα επίσημα έντυπα και στην οθόνη της αρένας. Εκτός από τον χώρο του στίβου, η TOYO TIRE θα φέρει έναν νέο αέρα στο διαφημιστικό τους περίπτερο με το "Toyo Tornado" όπου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μεγάλα δώρα.

Ο Kenta Kuribayashi, Πρόεδρος της TOYO TIRE Ευρώπης, ευχαριστημένος από τη νέα συνεργασία, δήλωσε: "Η TOYO TIRE αντιπροσωπεύει τη δέσμευση και την ποιότητα στο υψηλότερο επίπεδο. Είμαστε υπερήφανοι για τη συνεργασία με τον Ευρωπαϊκό Στίβο, που διανύει ήδη το δεύτερο έτος. Η συνέπεια, οι μέγιστες επιδόσεις και η αντοχή αποτελούν το θεμέλιο της κορυφαίας αθλητικής επίδοσης, όπως είναι και το θεμέλιο για την ανάπτυξη των ελαστικών μας."

"Υψηλή απόδοση στα ελαστικά και τον αθλητισμό: η δική μας φιλοσοφία ταιριάζει απόλυτα με αυτήν του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου 2019 στη Γλασκώβη", δήλωσε ο Mike Rignall, Senior Marketing Manager της TOYO TIRE Ευρώπης. Η συνεργασία μας με το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου ήταν μια εύκολη απόφαση". Παροτρύνουμε τους θεατές να παρακολουθούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της TOYO TIRE, καθώς η TOYO TIRE χαρίζει εισιτήρια για τα αθλήματα που θα προβάλλει στις σελίδες Instagram, καθώς και πολλά άλλα βραβεία.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, επισκεφτείτε τη σελίδα https://glasgow2019athletics.com/

 

Τελευταία Νέα