Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder
2014
07/01

5η θέση για τον Chicherit στην 3η ειδική διαδρομή, 6η για τον Gordon

Μετά από 3 ώρες αγώνα, μόλις 10 δευτερόλεπτα χωρίζουν τους δύο οδηγούς της ομάδας Toyo Tire


Με τα καλύτερα αποτελέσματα μέχρι στιγμής στο Ντακάρ, ο Chicherit με το Jefferies μπάγκι μπαίνει στην 3η θέση της σημερινής ειδικής διαδρομής, φτάνοντας στον τερματισμό σε 3 ώρες, 5 λεπτά και 44 δευτερόλεπτα, μετά από την εκκίνηση που είχε σήμερα το πρωί στην 24η θέση. Ο Chicherit και ο συνοδηγός του, Alex Winocq, τερμάτισαν το μπάγκι τους 6 λεπτά, 52 δευτερόλεπτα πίσω από τον Ισπανό, Roma, που τερμάτισε πρώτος με το All4 Racing Mini.

Ο Chicherit κατατάσσεται στην 29η θέση της γενικής κατάταξης, 2 ώρες, 19 λεπτά πίσω από τον προπορευόμενο. Δεν είναι δυνατή μια ξεκάθαρη νίκη, αλλά αρκετές ομάδες βρίσκονται μπροστά του και, με τον σημερινό ρυθμό, είναι δυνατή η 5η ή 10 θέση όσο προχωρά το ράλι στον τελικό. 

Ο Gordon ξεκίνησε λίγο χαμηλά σήμερα το πρωί, αλλά πίεσε σκληρά από την 238η θέση για να φέρει το HST Gordini μόλις 10 δευτερόλεπτα πσίω από τον Guerlain Chicherit. Βρίσκεται στην 34η θέση της γενικής κατάταξης, εκτός συναγωνισμού για την νίκη, αλλά με πολλά να πετύχει μέχρι να γίνει ο νούμερο 1 οδηγός της ομάδας Toyo Tire στο Ράλι Ντακάρ 2014.

Ο Baldwin ακόμα τρέχει στον αγώνα και θα ακολουθήσουν περισσότερες ειδήσεις μόλις φτάσει.

Κάντε κλικ για μεγέθυνση

Τελευταίες αναρτήσεις