Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder
2014
06/01

Βελτιωμένα αποτελέσματα για την ομάδα Toyo Tire στην 2η ειδική του Ράλι Ντακάρ 2014

Ο BJ Baldwin δεν έχει φτάσει ακόμα στον Καταυλισμό. Έχοντας ξεκινήσει μετά τους κορυφαίους οδηγούς και παλεύοντας στο πεδίο μάχης, το Jefferies μπάγκι του Chicherit τερμάτισε στην 23η θέση ενώ το HST του Gordon στην 28η θέση.


Η σημερινή ήταν μια επιβλητική διαδρομή 433 χλμ, όπου οι αγωνιζόμενοι πήραν μια πρώτη γεύση των αμμόλοφων στο Ντακάρ 2014. Το χώμα και οι πέτρες άλλαξαν γρήγορα σε άμμο, η οποία θα επικρατήσει στην διαδρομή για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Με μοτοσυκλέτες και οχήματα να παίρνουν ξεχωριστές διαδρομές, οι οποίες διασταυρώνονταν, μέχρι να φτάσει η ομάδα της Toyo Tire δεν υπήρχε κάποια σαφής πορεία για να ακολουθήσει.

Ο Chicherit, μαζί με τον Alex Winocq, τον τακτικό συνοδηγό του Eric Vogouroux και όντας ο ίδιος βετεράνος του Ντακάρ, τερμάτισε 1 ώρα και 3 λεπτά πσίω από το Mini του νικητή της διαδρομής, Peterhansel, ολοκληρώνοντας τη διαδρομή-μαμούθ σε λιγότερο από πέντε ώρες. Ο Gordon τερμάτισε σε 1 ώρα και 13 λεπτά, διανύοντας την διαδρομή των 433 χλμ σε 5 ώρες και 5 λεπτά μαζί με τον συνοδηγό Kellon Walch. 

Αφού ο BJ Baldwin τρέχει ακομα, το ίδιο κάνει και ο φωτογράφος μας. Θα ακολουθήσουν φωτογραφίες σύντομα, μόλις φτάσουν στον Καταυλισμό. 

Τελευταίες αναρτήσεις