Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Το Proxes Sport SUV νικήτρια σε δοκιμή

3 Απριλίου 2019

Το ελαστικό Proxes Sport SUV κατατάσσεται στην ψηλότερη θέση δοκιμής Ρωσικού Περιοδικού Αυτοκινήτου

Χιόγκο Ιαπωνίας - 3 Απριλίου 2019 - Η Toyo Tire Corporation (με έδρα το Χιόγκο της Ιαπωνίας και Πρόεδρο τον κο Takashi Shimizu) ανακοινώνει ότι το ελαστικό της εταιρείας, Proxes Sport SUV, κατέλαβε την υψηλότερη θέση σε δοκιμή θερινών ελαστικών SUV του ρωσικού περιοδικού "AutoRview".

                     
Το περιοδικό "AutoReview" όπου δημοσιεύτηκε η δοκιμή ελαστικών 
(Έκδοση 18ης Μαρτίου, 2019)

Το "AutoReview" είναι κορυφαίο περιοδικό αυτοκινήτου της Ρωσίας, γνωστό για την καθιέρωση ενός αντικειμενικού προγράμματος αξιολόγησης της ασφάλειας των αυτοκινήτων (ARCAP) και τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων του στο περιοδικό.

Η πρόσφατη αυτή δοκιμή ελαστικών φόρεσε σε ευρωπαϊκά SUV θερινά ελαστικά υψηλής απόδοσης και αξιολόγησε τις επιδόσεις του ίδιου προϊόντος σε δύο διαφορετικές διαστάσεις*. ※ 255/45 R19 104Y XL, 215/65 R17 99V.

Εκτός από την υψηλή απόδοση πρόσφυσης σε υγρό οδόστρωμα και τον άριστο χειρισμό σε στεγνό οδόστρωμα, το υψηλού επιπέδου ελαστικό TOYO TIRES "Proxes Sport SUV" έλαβε υψηλή βαθμολόγηση για τα χαρακτηριστικά της, όπως είναι η σκληρή πλευρική αντοχή σε δοκιμή πλευρικής κρούσης, μπαίνοντας έτσι στην πρώτη θέση στην κατηγορία των 19 ιντσών και στην τρίτη θέση στην κατηγορία των 17 ιντσών.

Το ελαστικό "Proxes Sport SUV" έχει λάβει την υψηλότερη αξιολόγηση "Α" του Ευρωπαϊκού συστήματος επισήμανσης ελαστικών για την πρόσφυση σε υγρό οδόστρωμα. Προκειμένου να επιτευχθεί ακόμα ανώτερη ποιότητα οδήγησης στα SUV, η TOYO TIRE εφαρμόζει ιδιόκτητη ηλετρονική τεχνολογία προσομοίωσης για να δημιουργήσει υψηλότερο βαθμό εξισορρόπησης διαφόρων χαρακτηριστικών απόδοσης όπως είναι ο χειρισμός σε στεγνό και σε υγρό οδόστρωμα, η πρόσφυση σε υγρό οδόστρωμα, η διάρκεια ζωής του πέλματος και η αντίσταση σε συνθήκες ολίσθησης.

Τελευταία Νέα