Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Toyo Tire Βασικος Συνεργατης του Rallycross Italia

25 Απριλίου 2019

Η Toyo Tire ανακοινώνει τη σύναψη διετούς συμφωνίας ως Βασικός Συνεργάτης του Πρωταθλήματος Rallycross Italia.

 Η Toyo Tires κατασκευάζει ελαστικά αυτοκινήτων υψηλών επιδόσεων που παρέχουν άριστο χειρισμό και πρόσφυση για χρήση σε πίστες και δρόμους ταχείας κυκλοφορίας. Από το οδικό ελαστικό Proxes R888R έως το υπερυψηλών επιδόσεων ελαστικό ταχείας κυκλοφορίας Proxes Sport, η Toyo Tire παρέχει υψηλές επιδόσεις όπου απαιτείται.

Το ιταλικό Πρωτάθλημα Rallycross αγωνίζεται σε 6 γύρους στην Πίστα Εκτός Δρόμου της Maggiora, αρχίζοντας από την 21η Απριλίου. Το πρωτάθλημα μοιράζεται ένα γύρο με το αυστριακό πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Wachauring της Αυστρίας. Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας και καθώς αυτή θα αναπτύσσεται, η παρουσία της Toyo Tire θα είναι εμφανής, τόσο στις πίστες όσο και στα δημοσιευμένα μέσα ενημέρωσης.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Toyo Tire Italia, Fabio Merli, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εταιρική σχέση δηλώνοντας: "Μέσω της ιαπωνικής τεχνολογίας, η Toyo Tire έχει εδραιώσει στην Ιταλία ένα ισχυρό κύρος απόδοσης και ποιότητας. Η συνεργασία με το Rallycross Italia ενισχύει αυτή τη θέση συνδυάζοντας το εμπορικό μας σήμα με την πολύ εξειδικευμένη και τεχνικά απαιτητική φύση του πρωταθλήματος".

Επίσης, ο Διευθυντής Μάρκετινγκ Toyo Tire Ευρώπης, Mike Rignall, καλωσόρισε τη νέα συνεργασία με το ιταλικό πρωτάθλημα λέγοντας: "Αυτή η πρόσφατη χορηγία ανεβάζει τον αριθμό των συνεργασιών μας με ευρωπαϊκά πρωταθλήματα Rallycross σε 5 συνολικά. Σε αυτά τα πρωταθλήματα, έχουμε συνεργαστεί στενά με τους οδηγούς για να μάθουμε τι χρειάζονται για να σχεδιάσουμε ελαστικά τόσο για αγωνιστικούς σκοπούς όσο και για τους δρόμους".

Η συνεργασία με το Rallycross Italia είναι η πιο πρόσφατη στο πρόγραμμα συνεργασιών Rallycross σε όλη την Ευρώπη. Η Toyo Tire ήδη συνεργάζεται με το Βρετανικό Πρωτάθλημα Rallycross, το Βρετανικό Πρωτάθλημα Rallycross Clubman, το Γερμανικό Πρωτάθλημα Rallycross και το Πρωτάθλημα Rallycross της Πορτογαλίας. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.toyotires.eu

Για πληροφορίες γύρω από το Ιταλικό Πρωτάθλημα Rallycross, επισκεφτείτε τη διεύθυνση: www.rxitalia.com/

Τελευταία Νέα