Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Η Toyo Tire στο Tuning World 

25 Απριλίου 2019

Όταν το Tuning World ανοίγει ξανά τις πόρτες της αρχές Μαίου στο Friedrichshafen, ένας εκθέτης θα είναι σίγουρα εκεί: φέτος, η Toyo Tire, μία από τις δημοφιλέστερες επωνυμίες στον κόσμο των tuner παρουσιάζει πολύ ιδιαίτερες καμπάνιες και μια μοναδική ευκαιρία.  Το Tuning World είναι η ετήσια ατραξιόν για όλους τους tuner. Στην έκθεση αυτή θα βρει κανείς φοβερά αυτοκίνητα, όμορφες γυναικείες παρουσίες και πολλές τάσεις και δυνατότητες. Η Toyo Tire φέτος έχει πολλά να προσφέρει στους οπαδούς και πελάτες της.  Στο σταντ της αίθουσας B1-203 θα βιώσουν όλοι οι φίλοι των tuning μια καινοτόμα σχεδίαση του σταντ, το δημοφιλές Toyo Tornado με πολύ καλές τιμές και μοναδικά αυτοκίνητα με αγωνιστικά ελαστικά.

Το Tuning World Friedrichshafen θα προβάλλει και ένα Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Tuning Showdown. Πρόκειται για έναν από τους πιο σκληρούς και καταξιωμένους διαγωνισμούς "Show and Shine" στην Ευρώπη. Θα διαγωνιστούν 48 συνολικά εξαιρετικά αυτοκίνητα έκθεσης με τη συνοδεία της μουσικής επιμέλειας του DJ Shorty κι ενός ενθουσιώδους ακροατηρίου. Στο τέλος, μόνο ο συμμετέχων που θα πείσει με την ιδέα, την ποιότητα και τη δημουργικότητα, καθώς και με την τεχνκή τελειότητα μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια θα νικήσει. Ως συνεργάτης του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού Tuning Showdown, η παρουσία της Toyo Tire θα είναι, όχι μόνο εμφανής , αλλά θα καλοσωρίσει τους συμμετέχοντες στον Διαγωνισμό στην δική της έκθεση. Θα είναι παρούσα για να λύσει τις απορίες των επισκεπτών και για να μοιραστεί συμβουλές tuning. Οι επισκέπτες που τούς αρέσουν, όχι μόνο τα γρήγορα αυτοκίνητα, αλλά και οι όμορφες γυναικείες παρουσίες, θα πρέπει να φροντίσουν να επισκεπτούν το σταντ της Toyo Tires το απόγευμα της 4ης Μαϊου, 2019. Όλοι οι συμμετέχοντες του Διαγωνισμού Ομορφιάς Miss Tuning θα επισκεφτούν την έκθεση της Ιαπωνικής κατασκευάστριας ελαστικών.
Η Toyo Tire θα παρουσιάσει δύο ακόμη ατραξιόν καθόλη τη διάρκεια της έκθεσης. Ως μέρος του Διαγωνισμού Toyo Tuning Competition, η Toyo Tires αναζητεί το Toyo Car Star του 2019. Οι αιτήσεις θα γίνουν δεκτές από 01.05.2019 έως 31.07.2019 στη διεύθυνση www.toyo.de/carstar2019. Ο νικητής θα λάβει χρηματικό βραβείο 5000 Ευρώ και την ευκαιρία να παρουσιάσει το δικό του όχημα σε ένα ευρύ κοινό αποκλειστικά στην Έκθεση Αυτοκινήτων στο Essen. Οι ενδιαφερόμενοι θα λάβουν περισσότερες πληροφορίες στο σταντ της Toyo Tire στο Tuning World. 
Οι φίλοι των Tuner να περιμένουν μια ακόμη καταπληκτική ατραξιόν: θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν ένα σεμινάριο αδειοδότησης αγώνων ταχύτητας. Όλες οι πληροφορίες θα είναι διαθέσιμες στο σταντ της Toyo Tire στο Tuning World ή στη διεύθυνση: www.toyo.de/teilnahmebedingungenlizenzlehrgang.

Τελευταία Νέα