Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Ο Daham και η Toyo Tire στο πρωτάθλημα Drift Masters

14 Ιουνίου 2019

Η Toyo Tire συνεργάζεται με τον πιο επιτυχημένο οδηγό από τη Μέση Ανατολή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Drift Masters του 2019, Ahmad Daham. Σε αυτό το πρωτάθλημα, ο Daham θα αγωνιστεί με τα θρυλικά ελαστικά της Toyo Tire, Proxes R888R.

Ο Ahmad Daham είναι ο σημερινός πρωταθλητής Πλαγιολίσθησης (Drift) των Εμιράτων και κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ Guinness στην πλαγιολίσθηση ζευγαριών (twin drift). Έχει υπάρξει πολλές φορές στο παρελθόν πρωταθλητής της Μέσης Ανατολής και είναι γνωστός ως ο "βασιλιάς της ερήμου" το 2016 και το 2017.

Στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος επαγγελματικής πλαγιολίσθησης, ο Ahmad Daham επιστρέφει το 2019 στην Ευρώπη για να ξεκινήσει την εκστρατεία του. Ο αγώνας στο Croix En Ternois στη Βόρεια Γαλλία θα γίνει αυτό το Σαββατοκύριακο, 15-16 Ιουνίου.

Ο πρωταθλητισμός αποτελείται από έξι συνολικά αγωνίσματα σε δύσκολες πίστες έξι χωρών. Θα αγωνιστούν 42 οδηγοί από 21 έθνη, οι οποίοι θα ωθήσουν και τον εαυτό τους και τα οχήματά τους στα όρια. Ο τελικός θα γίνει το Σαββατοκύριακο, 21 και 22 Σεπτεμβρίου, στο πάρκο Mondello της Ιρλανδίας, όπου και θα στεφθεί ο νικητής.

Η Toyo Tire και ο Daham αναπτύσσουν μια ισχυρή εταιρική σχέση για το μέλλον. Στο Ευρωπαϊκό Drift Masters, ο Daham θα αγωνιστεί με το Nissan Silvia S15, ενώ τον επόμενο μήνα θα επιδείξει τις επιδόσεις των ελαστικών Toyo Tire με το Lexus RC-F στο βρετανικό Φεστιβάλ Goodwood και στο Νορβηγικό Φεστιβάλ Gatebil.

Image: Dahams Lexus RC-F

 

Image: Ahmad Daham

Τελευταία Νέα