Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Επέκταση συνεργασίας με την Tough Mudder Ιταλίας

3 Ιουλίου 2019

Η Toyo Tire είναι συνεργάτης της Tough Mudder Γερμανίας και Μεγάλης Βρετανίας από το 2018. Το 2019, προκειμένου να αυξηθεί η έκθεσή τους σε αγωνιστικά αθλήματα, η κατασκευάστρια εταιρεία ελαστικών επεκτείνει πλέον τη συνεργασία της και με την Tough Mudder Ιταλίας.

Η Toyo Tire θα είναι επίσημος συνεργάτης και στις δύο εναρκτήριες εκδηλώσεις, στις 14-15 Σεπτεμβρίου στο Μιλάνο και στις 26-27 Οκτωβρίου στη Ρώμη.

Από την εφεύρεση της αθλητικής εκδήλωσης Tough Mudder, πάνω από 3 εκατομμύρια συμμετέχοντες, γνωστοί ως "Mudders", έχουν έρθει αντιμέτωποι με τις προκλήσεις των ακραίων αγώνων μετ' εμποδίων. Χιλιάδες θεατές της εκδήλωσης παρακολουθούν με έκπληξη τους συμμετέχοντες, οι οποίοι δοκιμάζουν την αντοχή τους σε τεράστιες ποσότητες λάσπης, νερού, ηλεκτρικών κραδασμών, εμποδίων και τάφρων στην προσπάθειά τους να ολοκληρώσουν μια διαδρομή 18 χιλιομέτρων.

Ο Πρόεδρος της Toyo Tire Ιταλίας, Fabio Merli, καλωσόρισε τη νέα συνεργασία λέγοντας: "Με χαρά η Toyo Tire προστίθεται στην οικογένεια των συνεργατών Tough Mudder τώρα που ο αγώνας έρχεται στην Ιταλία. Έχοντας δει τις εκδηλώσεις στην Μεγάλη Βρετανία και στην Γερμανία και έχοντας διαπιστώσει την απφασιστικότητα και την επιμονή των αγωνιστών, θέλαμε να συνεργαστούμε μόλις ανακοινώθηκε ο ερχομός της Tough Mudder στην Ιταλία.”

"Το πνεύμα της Tough Mudder ταιριάζει απόλυτα με αυτό της Toyo Tire” πρόσθεσε ο Διευθυντής Marketing της Toyo Tire Ευρώπης. “Δεν πρόκειται για αγώνα, αλλά για πρόκληση. Όλοι όσοι συμμετέχουν είναι ήδη νικητές καθώς συνεργάζονται έτσι, ώστε να εξασφαλιστεί ο τερματισμός όλων. Αυτές οι αξίες ομαδικότητας, επίτευξης και υπέρβασης εμποδίων αποτελούν βασικές αρχές της Toyo Tire”.

Χάρη στην εμπειρία με την Tough Mudder στη Γερμανία και την Μεγάλη Βρετανία, η Toyo Tire χαίρεται μια πλεονεκτική θέση στις δύο εκδηλώσεις στην Ιταλία. Το σταντ της Toyo θα χαρίσει στους επισκέπτες ακόμα πιο συναρπαστικές προκλήσεις. Θα ενημερωθούν, επίσης, γύρω από την Toyo και τα ελαστικά της παντός εδάφους και παντός καιρού. 

 

Η Toyo Tire στην Tough Mudder

 

Τελευταία Νέα