Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Ξεκινούν τα παγκόσμια πρωταθλήματα UCI BMX

8 Ιουλίου 2019

Τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα UCI BMX 2019 ξεκινούν την 21η Ιουλίου στο Heusden-Zolder του Βελγίου.

Θα είναι το μεγάλο ποδηλατικό γεγονός του 2019! Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα BMX της Διεθνούς Ένωσης Ποδηλασίας (UCI), οι καλύτεροι αθλητές BMX θα αγωνιστούν για να κερδίσουν τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή BMX 2019. Η Toyo Tire είναι ο επίσημος συνεργάτης των ποδηλατών και των οπαδών κατά τη διάρκεια αυτής της συναρπαστικής εβδομάδας. Θα υπάρξει ένα ειδικό θέαμα για όλους τους θεατές στην προπόνηση και τους αγώνες νεολαίας, καθώς και στα επαγγελματικά πρωταθλήματα.

Η Toyo Tire ξεκίνησε την προώθηση της Ευρωπαϊκής ποδηλασίας το 2017. Με την υποστήριξη των παγκοσμίων πρωταθλημάτων UCI BMX, η εταιρεία επιθυμεί να εμπνεύσει ειδικά τους νέους σε αυτό το άθλημα. Τα χαρακτηριστικά που αντιπροσωπεύουν το άθλημα BMX και τη φιλοσοφία της Toyo είναι η αντοχή, η δύναμη και οι απαιτητητική οδήγηση. Ο συνδυασμός αυτός εκπροσωπείται από την παρουσία του λογότυπου της Toyo Tire στη ράμπα της εκκίνησης των παγκοσμίων πρωταθλημάτων.

380 μέτρα χωρίζουν τους καλύτερους ποδηλάτες BMX στον κόσμο από τον θρίαμβο στην αγωνιστική πίστα του Zolder. Αυτά τα 380 μέτρα είναι εξαιρετικά ακραία. Η πίστα είναι από τις καλύτερες στον κόσμο και σχεδιάστηκε για κορυφαίους ποδηλάτες σε συνεργασία με τον πρώην Γάλλο επαγγελματία ποδηλάτη Thomas Hammon. Οι κορυφαίοι ποδηλάτες θα ξεκινήσουν από την οχτάμετρη ράμπα και θα υπερβούν εμπόδια και 3 στροφές σε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα.  

Θα αγωνιστεί και η Nenaka Nishimura από την ομάδα Gan Trigger της Ιαπωνίας, η οποία θα συμμετάσχει στο γυναικείο πρωτάθλημα μαζί με τον συνεργάτη Toyo Tires.

Τα παγκόσμια πρωταθλήματα αρχίζουν επίσημα στις 23 Ιουλίου. Αλλά ήδη από την 21η Ιουλίου, οι επαγγελματίες αθλητές προπονούνται δοκιμάζοντας την αντοχή τους στη διαδρομή με τολμηρούς ελιγμούς. Διαβάστε λεπτομέρειες για την διαδρομή του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στο https://www.uci.org/bmx-racing/events/uci-bmx-world-championships.

Οι κορυφαίοι αθλητές συναγωνίζονται στα πρωταθλήματα UCI BMX-Championships

Ανοιχτοί Δρόμοι υποδέχονται τα Πρωταθλήματα UCI BMX

Εικόνες: Klemen Humar