Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Όταν η Αδρεναλίνη συναντά το Στυλ

9 Ιουλίου 2019

Ο υπ' αριθμόν 8 Αγώνας του Super 7 θα λάβει χώρα στην Ascari (Ισπανία)

Σε όσους αρέσει κάτι το ξεχωριστό, καθώς και οι αγώνες αυτοκινήτων, θα λατρέψουν τη σειρά Super 7. Η Πορτογαλική σειρά αυτοκινήτων συγκολονίζει τους οπαδούς, όχι μόνο χάρη στους συναρπαστικούς αγώνες και στις υψηλές ταχύτητες, αλλά και χάρη στα πολύ ιδιαίτερα οχήματα. Στις 14 Ιουλίου, οι θεατές θα είναι σε θέση να βιώσουν έναν ιδιαίτερο αγώνα στην Ascari (Ισπανία).

13 ομάδες συνολικά με 18 οδηγούς θα συναγωνιστούν φέτος στη σειρά Super 7. Η αγωνιστική σειρά παίρνει το όνομά της από τα ξεχωριστά οχήματα που θα οδηγηθούν: τα οχήματα βασίζονται στο Lotus Seven, που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τη δεκαετία του 1950 στη Μεγάλη Βρετανία. Η Caterham αγόρασε τα δικαιώματα του μοντέλου και προώθησε το σχέδιο "Caterham 7". Τα αυτοκίνητα του αγώνα αποτελούν ελαφρύτερες εκδοχές του αρχικού και ονομάζονται "Super 7".

Από το 2017, η Toyo Tire έχει υπάρξει συνεργάτης αυτής της σειράς αγώνων καθαρά εκ πεποιθήσεως. Σύμφωνα με τον Mike Rignall, Διευθυντη Marketing της Toyo Tire Ευρώπης, "Η Super 7 είναι μια ξεχωριστή αγωνιστική σειρά αυτοκινήτων που δεν θα έπρεπε να χάσει κανένας λάτρης τέτοιων αγώνων. Είμαστε περήφανοι που αποτελούμε μέρος αυτού του φιλόδοξου και εξαιρετικού αγώνα". 

Ήδη έχουν διεξαχθεί τέσσερις αγώνες φέτος. Αν θέλεις να βιώσεις ως θεατής αυτή την ξεχωριστή εκδήλωση φέτος, έχεις ακόμα τέσσερις ευκαιρίες να παρακολουθήσεις ζωντανά τη σειρά Super 7:

Αγώνας 5 - Ascari, Ισπανία

14 Ιουλίου

Αγώνας 6 - Jerez, Ισπανία

14 και 15 Σεπτεμβρίου

Αγώνας 7 - Portimao, Πορτογαλία

1-3 Νοεμβρίου

Αγώνας 8 - Estoril, Πορτογαλία

23 και 24 Νοεμβρίου

 

 

Η Toyo Tire έχει υπάρξει συνεργάτες αυτής της αγωνιστικής σειράς καθαρά εκ πεποιθήσεως.

 

Το "Super 7", βασισμένο στο "Lotus Seven" σήμερα στην πίστα.

 

Απομένουν 4 αγώνες για να ολοκληρωθεί η σειρά Super 7