Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Σημαντική συνεργασία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Matchplay

15 Ιουλίου 2019

Από τις 20 Ιουλίου θα διεξάγεται ένα από τα σημαντικότερα και συναρπαστικά πρωταθλήματα στα βελάκια. Μέσα σε μια εβδομάδα, 32 από τους καλύτερους παίκτες στα βελάκια θα συναγωνιστούν στο Μπλάκπουλ για το χρηματικό έπαθλο των £ 700.000. Η Toyo Tire είναι ο επίσημος συνεργάτης του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Matchplay.

Πολλά χρήματα διακυβεύονται όταν συγκεντρώνονται οι 32 καλύτεροι παίκτες στον κόσμο για να συναγωνιστούν στα βελάκια. Η Επαγγελματική Ένωση Darts (PDC) καλεί τους καλύτερους αθλητές στο ετήσιο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Matchplay, όπου παίζουν με αυτοσυγκέντρωση, δεξιότητα και αποφασιστικότητα για το χρηματικό έπαθλο των £ 700,000. Η Toyo Tire είναι επίσημος συνεργάτης του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Matchplay της PDC ως μέρος της αθλητικής χορηγίας της. Οι αξίες της αντοχής, της ακρίβειας και της εξαιρετικής απόδοσης που χαρακτηρίζουν το άθλημα αποτελεί, επίσης, μέρος της φιλοσοφίας της Toyo Tire, και αυτός είναι ο λόγος που η εταιρεία υποστηρίζει τόσο πολύ το άθλημα. Το μεγάλο αθλητικό γεγονός θα μεταδίδεται διεθνώς από διάφορα κανάλια. Από την Παρασκευή, 26 Ιουλίου, οι συμμετέχοντας θα προκριθούν στους τελικούς αγώνες μετά από τρεις γύρους.


Ο Michael van Gerwen "Mighty Mike"

Την Κυριακή 28 Ιουλίου θα συναγωνιστούν οι φιναλίστ μέχρι να καθοριστεί ο νικητής του Βραβείου Philip Taylor. Πέρυσι το βραβείο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Matchplay μετονομάστηκε προς τιμήν του Phil Taylor.

Μόνο οι κορυφαίοι των κορυφαίων θα καταφέρουν να μπουν στο πρωτάθλημα. Το χρηματικό έπαθλο εκπροσωπεί και τα προσόντα του αθλητή κατά τη διάρκεια της αθλητικής του σταδιοδρομίας. Το σχήμα των συμμετεχόντων αποτελείται από τους 16 κορυφαίους αθλητές του αποκαλούμενου "Τάγματος Αξίας PDC" και από τους 16 αθλητές της προκριματικής περιοδείας του "Τάγματος Αξίας PDC". Επτά συνολικά παίκτες θα συμμετάσχουν για πρώτη φορά φέτος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Matchplay.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες στο www.toyotires.eu
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Επαγγελματική Ένωση Darts, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.pdc.tv