Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Η TOYO TIRE συμμετέχει στο Cross Country Rally της Ασίας

24 Ιουλίου 2019

Όταν ξεκινήσει το σπουδαίο Ράλι της Ασίας στις 10 Αυγούστου, θα ξεκινήσουν επτά απαιτητικές μέρες για τις ομάδες: θα πρέπει να κατακτηθούν 2.200 χλμ. από την Pattaya (Ταϊλάνδη) έως το Naypyitaw (Myanmar). Πολλές ομάδες βασίζονται στα ελαστικά της Toyo Tire, Open Country M / T, για να αντιμετωπίσουν την πρόκληση των πιο απαιτητικών συνθηκών στον κόσμο, προκειμένου να βγουν νικήτριες.

Open Country M/TΕκτός από την ομάδα του τετραπλού πρωταθλητή, Nuttaphon Angritthanon, η ομάδα "Flex Show Aikawa Racing" υπό την καθοδήγηση του Sho Aikawa θα είναι επίσης εξοπλισμένη με ελαστικά Toyo Tire. Το ειδικά προετοιμασμένο Suzuki Jimnys θα είναι εξοπλισμένο με ελαστικά Open Country M / T-R, τα οποία είναι διαθέσιμα στην Ιαπωνία από την 1η Ιουλίου 2019.

Θα συμμετάσχει, επίσης, ο πρωταθλητής του D1GP drift, Masato Kawabata. Αυτός είναι ο πρώτος αγώνας εκτός δρόμου για το πιο επιτυχημένο μέλος της ομάδας "Toyo Tires Drift Team". Οδηγώντας για την ομάδα "Flex Show Aikawa Racing", έχει μεγάλες ελπίδες για ένα βήμα στο βάθρο του αγώνα εκτός δρόμου.

Το Ασιατικό Ράλι Cross Country θα πραγματοποιηθεί για 23η φορά τον Αύγουστο. Όσον αφορά τις απαιτήσεις που έχουν τεθεί στους οδηγούς και τα οχήματα, το ράλι της Ασίας είναι συγκρίσιμο με το απαιτητικό Ράλι Ντακάρ. Εκτός του ότι θα πρέπει να διασχίσουν την άμμο και τα ποτάμια, οι οδηγοί αγώνων στο ράλι της Ασίας θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τις ζούγκλες και τους βάλτους για να φτάσουν στον τερματισμό του Μιανμάρ.

Τα ελαστικά Open Country M/T είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για τέτοιες προκλήσεις: αναπτύχθηκαν για απαιτητική οδήγηση εκτός δρόμου και εξασφαλίζουν βέλτιστη πρόσφυση και καλή συμπεριφορά φρεναρίσματος σε όλες τις επιφάνειες. Επιπλέον, είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά στη φθορά, εξασφαλίζοντας τον τερματισμό των οδηγών. Το τελευταία ελαστικά Open Country M/T-R είναι μια πρωτοποριακή έκδοση του αγωνιστικού ελαστικού Open Country M/T.